Jézusom erről nem hallottam!!A szívem szakad meg, én nem hogy a halál büntetést, a "szemet szemért, fogat fogért" elvet alkalmaznám.
Szenvedjenek ugyan úgy mint az a szerencsétlen, ártatlan kis lélek.
Ugyan ezt mondtam ennél az esetnél is:
Egyszerűen szavakkal sem tudom az ilyeneket illetni, nincs megfelelő szó.
Szia.
Soha nem érdekel ki honnan jön milyen népcsoportbol nem ítélek senkit első ránézésre!DE aki ilyent tesz az nem való életre!Igen vissza kellene állitani a halálbüntetést.szemet szemért életet életért!Mennyit ér egy emberélet?8-15 évet börtönben?Felháboritó!!
A kérdésre válaszolva remélem egy szeretö család körében eltudja feledni a borzalmakat és egy boldog emberke lesz belöle!!!!!
Egyetértek veletek. Viszont a halálbüntetés helyett arra ítélném őket, hogy ugyanezen menjenek keresztül, hogy akiben bíznak, az folyamatosan fájdalmat okozzon nekik, hogy eljussanak arra a pontra, hogy nyüszítve rettegnek minden embertől. És ha ide eljutnak, akkor kezdeném elölről a kínzást. Na azt megérdemelné mind. Többet valószínű nem tennének ilyet.
Nem is értem, hogyan tud bántani egy ember, egy ártatlan, tündéri kisbabát:(
Jóságos Isten! 5 hós a kisfiam, soha nem bántanám, pedig eleinte borzasztóan sírós volt, de csak arra tudtam gondolni, hogy vajon mi baja lehet, és nem arra, hogy üssem-vágjam! Az ilyeneknek...igen! Kínzást életük végéig!!! Nekem mindig a kis Brianna Maria Lopez esete jut eszembe ilyenkor...őt nem csak agyonverték a szülei, hanem az apja és a sógora megerőszakolta...5 hónaposan. Miféle állatok élnek a világban????? Megint csak azt tudom írni, amit egy másik kérdéshez is: Egyetlen állat sem kínozza halálra a kölykét, csak az ember!
A kislányt én is bármikor hazahoztam volna!
Amikor a párommal néztük a tévében a kisfiút, akit 9 hónapig senki nem látogatott a kórházban, pedig szívműtéte is volt - gondolom a családit felvették utána, ahogy ez után a szegény kislány után is! - akkor is az volt az első gondolatunk: indulunk érte Szegedre!
Brianna történetén én konkrétan kiborultam:(
A szívem majd megszakadt, és annyira szerettem volna kicsit szeretni azt a gyereket, hogy legyen boldog emléke a világról. A kisfiamnak szoktam mondani, hogy őt szerettem tiszta szívemből azokért a gyerekekért is, akiket nem szeretett senki.
Soha nem fogom megérteni, hogy aljasulhat le az ember:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!