Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olvastátok? De jó lenne, ha...

Olvastátok? De jó lenne, ha boldog lehetne ez a baba!

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 30. 19:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Borzasztóan felháborít még ma is ami történt szegény kicsivel, de tiszta szívből kívánom, hogy legyen végre szerető családja, és boldogan, BIZTONSÁGBAN élhessen!
2011. jan. 30. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Visszavezetném a halálbüntetést ha tehetném...
2011. jan. 30. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Jézusom erről nem hallottam!!A szívem szakad meg, én nem hogy a halál büntetést, a "szemet szemért, fogat fogért" elvet alkalmaznám.

Szenvedjenek ugyan úgy mint az a szerencsétlen, ártatlan kis lélek.

Ugyan ezt mondtam ennél az esetnél is:

[link]

Egyszerűen szavakkal sem tudom az ilyeneket illetni, nincs megfelelő szó.

2011. jan. 30. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Remélem szerető családhoz kerül, akik feledtetik vele ezt a rémséget...
2011. jan. 30. 20:11
 5/8 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Soha nem érdekel ki honnan jön milyen népcsoportbol nem ítélek senkit első ránézésre!DE aki ilyent tesz az nem való életre!Igen vissza kellene állitani a halálbüntetést.szemet szemért életet életért!Mennyit ér egy emberélet?8-15 évet börtönben?Felháboritó!!

A kérdésre válaszolva remélem egy szeretö család körében eltudja feledni a borzalmakat és egy boldog emberke lesz belöle!!!!!

2011. jan. 30. 20:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Egyetértek veletek. Viszont a halálbüntetés helyett arra ítélném őket, hogy ugyanezen menjenek keresztül, hogy akiben bíznak, az folyamatosan fájdalmat okozzon nekik, hogy eljussanak arra a pontra, hogy nyüszítve rettegnek minden embertől. És ha ide eljutnak, akkor kezdeném elölről a kínzást. Na azt megérdemelné mind. Többet valószínű nem tennének ilyet.

Nem is értem, hogyan tud bántani egy ember, egy ártatlan, tündéri kisbabát:(

2011. jan. 30. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Jóságos Isten! 5 hós a kisfiam, soha nem bántanám, pedig eleinte borzasztóan sírós volt, de csak arra tudtam gondolni, hogy vajon mi baja lehet, és nem arra, hogy üssem-vágjam! Az ilyeneknek...igen! Kínzást életük végéig!!! Nekem mindig a kis Brianna Maria Lopez esete jut eszembe ilyenkor...őt nem csak agyonverték a szülei, hanem az apja és a sógora megerőszakolta...5 hónaposan. Miféle állatok élnek a világban????? Megint csak azt tudom írni, amit egy másik kérdéshez is: Egyetlen állat sem kínozza halálra a kölykét, csak az ember!

A kislányt én is bármikor hazahoztam volna!

Amikor a párommal néztük a tévében a kisfiút, akit 9 hónapig senki nem látogatott a kórházban, pedig szívműtéte is volt - gondolom a családit felvették utána, ahogy ez után a szegény kislány után is! - akkor is az volt az első gondolatunk: indulunk érte Szegedre!

2011. jan. 30. 21:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Brianna történetén én konkrétan kiborultam:(

A szívem majd megszakadt, és annyira szerettem volna kicsit szeretni azt a gyereket, hogy legyen boldog emléke a világról. A kisfiamnak szoktam mondani, hogy őt szerettem tiszta szívemből azokért a gyerekekért is, akiket nem szeretett senki.

Soha nem fogom megérteni, hogy aljasulhat le az ember:(

2011. jan. 31. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!