Babakocsi nagy hátsó kerékkel, mózes+sportrész, használtan is kapni és nem 100ezerért? Tényleg nincs ilyen?
utolsó vagyok, csak azért kédeztem, mert nekünk haberkorn easy babakocsink van/volt, és nagyon szerettük. Egyedül a súlya miatt cseréltem le már, de a tesónal kezdetben nagyon jó lesz. Amúgy tömör kerekű, de nem ugrál benne a baba, tehát jó a rugózása, újszülött kortól használható. Mózessel együtt használtan már olyan 15-30-tól is kaphatsz. Újonnan meg olyan 55 körül van.
Köszönöm még egyszer. A Raf pol meg a Bergon nem fújós kerekű hátul ezeket azért nem is nézem.
A bbc trophyk eléggé leharcoltak már amik használtan futnak.
Az első ami Haucknak van írva tök furi mert a képen meg Bayamo váz van összecsukva, a két babakocsi ugyanaz vajon?
Illetve az azért sem jó mert nem tudjuk hogy fiú vagy lány lesz (nem is akarjuk megkérdezni) így aminek rózsaszín a betétje az annyira nem jó.
Az utolsó ami 60 ezer újonnan...na annyi pénzt meg nem szánok rá:)
De még így is nagyon sok jó ötletet adtatok és olyan kocsikat megleltetek amiket én nem pedig átnéztem a vaterát is:)
Egyébként olyan 45 ig szánnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!