Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek korai 13 hónaposan...

Szerintetek korai 13 hónaposan babakocsi nélkül sétálni?

Figyelt kérdés

Lányom 10 hónapos kora óta megy, mostanra már nagyon ügyes, már futni is tud. Ha elmegyünk sétálni, egy negyed órát megmarad a kocsiban utána kiszáll és kézenfogva megyünk, vagy a csomagtartónál fogva tolja a kocsit (segít nekem:))

És olyan sokat lesétál... legalább fél km-t de van mikor többet.

Tapasztalatok?

2011. jan. 29. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ezt a kérdést mintha én írtam volna:) mi a közértbe már kocsi nélkül járunk, ott meg beleültetem a bevásárlókocsiba, aztán haza megint séta. szerintem nem lesz semmi baja, itthon is állandóan megy, csak az a fontos, hogy jó minőségű, méretű, kényelmes cipő legyen a lábán.
2011. jan. 29. 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:
ja, szintén 13 hónapos csajszi.
2011. jan. 29. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha ennyit sétál,akkor nincs ezzel semmi baj. Ha elfárad,úgyis beleül a babakocsiba. A kisgyerekek sokkal nehezebben fáradnak el,mint a felnőttek gondolják. Gondold el,ha egy felnőttnek kellene annyit mozognia,amennyit egy baba mozog,rég összeesne a fáradságtól.
2011. jan. 29. 19:55
 4/10 anonim válasza:
Ez teljesen normális! Van olyan gyerkőc, aki már 9-10 hónaposan jár! Örülj neki, hogy már tud és szeret is járni/futni! Nem kell elkényeztetni. Persze ez alatt nem azt értem, hogy induljatok túrázni, de ha szépen apránként növeled az út hosszát, akkor úgy is meglátod mennyit bír! :)
2011. jan. 29. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Sétálni fog, de ne sokat várj.A séta úgymond unalmasabb, mint a házba kilométereket szaladni.
2011. jan. 29. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Hát az én fiam 13 hónaposan kezdett el járni,most 17 hónapos és sokkal jobban elvan babakocsiban,nemigazán szeret sétálni.ERlmegyünk kb 3 háznyit és kéreckedne az ölembe.Pedig én nagyon örülnék már neki ha tudnánk szépen sétálgatni!Örülj neki hogy a lányod ilyen sétálgatós tipus!
2011. jan. 29. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért egy idő után biztosan elfárad és beülne a kocsiba. Attól függ mennyit sétáltok és milyen messzire.
2011. jan. 29. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:

az nem baj, ha így sétál, sőt! Viszont a kocsit érdemes még vinni magatokkal, mert ki tudja, hogy mikor fárad el, és gondolom a csomagok mellett nem lenne jó, még őt is cipelni.

a lányom 1 éves, 1 hónapja jár, és ő sem akar megmaradni a kocsiban, viszont az anorákban, csizmában nem megy neki a járás még, mégha fogjuk is a kezét. ezért csak rövid sétákat teszünk, útbaejtünk valami boltot is, akkor kap fél kiflit, azt elnyammogja a kocsiban. Már várom a tavaszt, hogy lehessen valóban sétálni, de a boltban ragaszkodni fogok még egy ideig, hogy üljön valamiben.

2011. jan. 30. 08:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 14 hónaposan indult el és szinte rögtön elhagytuk a babakocsit. Nem vittük magunkkal és soha nem kéretőzött fel, nem kellett cipelni. Viszont nagyon eleven lett és nem tudom, hogy nincs-e összefüggésben ezzel.
2011. jan. 30. 10:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem 14 hónapos volt a lányom, mikor letette a babakocsit. Megszületett a tesó, így őt már nem tudtam tolni. Azért volt egy tesófellépőnk, ha elfáradt út közben, arra ráállhatott.
2011. jan. 30. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!