11/16 anonim válasza:
Az én 1 éves kislányom is ezt kapott szülinapjára, nagyon tetszik neki , amikor csúszik rajta. Felmászni is próbál már rá.
Szerintem vedd meg, ha most még nem is használja , de nyáron már lehet , h fel tud majd rá egyedül mászni.
12/16 anonim válasza:
Én meg biztos, hogy megvenném.
Mindenre rá kell, hogy írják, hogy mikortól ajánlott használni és az nem azt jelenti, hogy nem használhatod előbb. Gondolom nem egyedül csúszdázna a lányod sem.
13/16 A kérdező kommentje:
Semmi baj!:D
2011. jan. 29. 17:24
14/16 anonim válasza:
Én is megvenném, a jáccin az én 1 éves kislányom már magától csúszik. Persze felmenni nem tud, de felteszem és lecsúszik, fogni sem kell (csak "messziről" a biztonság kedvéért:)).
15/16 anonim válasza:
Azt te tudod, hogy milyen mozgékony az 1évesed. Az én 13 hósomnak tuti jó lenne, mert nagyon ügyes, szalad, lépcsőzik..
Ha ügyes akkor vedd meg, de eleinte biztos segítened kell majd neki
16/16 anonim válasza:
Mi orokoltunk egy nagyon hasonlo csuzdat. Mult heten tettem be a 11 es fel honapos fiam szobajaba. Meg nem jar, sot kapaszkodas nelkul meg nem all. Ezek ellenere nagyon elvezi. Bujocskazik alatta, kukucskalunk a letra fokai kozott, elvezi hogy fel tud allni mellette. Probalkozik, emelgeti a labat mintha fel akarna lepni a letran. A kedvence mikor labdakat guritok le neki. :-) Szoval funkcionalisan nem hasznaljuk, de megis nagyon jo jatek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!