Aki nem igény szerint szoptat, és megkezdte már a hozzátáplálást, annak a babája hány óránként eszik?
Feltétlenül kellene valamilyen rendszer. Valószínűleg azért eszik sokat,mert a bébikaják nem elég laktatóak neki.
A délelőtti gyümölcsbe keverj kekszet,babapiskótát. Délben pedig vagy a ti kajátokból adj (levesben főtt zöldség,tészta,husi),vagy amit főzől neki,habard be rendesen. Délután lassan adhatsz neki kiflit is rágcsálni. Nem baj,ha nincs foga,az ínye elég erős hozzá.
Szopit pedig elég,hha reggel-este,és ebéd után kap.
hát mi is így voltunk- pont mintha én írtam volna
(kisfiam még sírt is ha elfogyott 200ml banános pép)
Az vált be hogy reggel szopi, délelőtt ha még kér akkor adok neki, de inkább csak folyadékhiány miatt kér, keveset is eszik, majd 10 felé zöldségféle (kevesebb benne a kalória) 13 óra felé valami bébikaja és cici, vagy csak cici, 4 óra felé GYÜMÖLCS, mert több a kalória benne, este cici vagy ha kifogyóban van akkor tejpótló tápszer. (hogy délután kap gyümit éjjel jobbat is alszik)
Ja, és amikor nem anyatejet kap, akkor kinálgatom közben neki az innivalót (vizet, ritkán gyümölcslét vagy teát) főleg a vége felé, és a ha elfogyott akkor meg pláne! Mert nálunk inkább szomjoltásra kérte a cicit evés után!
Ja és azt vettem észre hogy a gyümölcslére is szomjas lesz, lehet az bármilyen bébiital és kéri a cicit utána, ezért kap vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!