Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lázas a 14 hónapos kisfiam,38,...

Lázas a 14 hónapos kisfiam,38,3-at mértem. Adtam neki Nurofent, ha nem viszi le a lázát mennyi idő múlva adhatok neki Pandol Baby-t?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
szia! Egyévesem is most beteg, ma voltunk a doktornőnél. Írt fel neki Nurofen szirupot és paracetamol kúpot. Azt mondta, Nurofent 8 óránként lehet adni, de ha közben felmegy a láza, 3-4 óra után adhatok neki Paracetamolt. Úgy tudom, a Panadol is paracetamol-alapú gyógyszer, így ugyanazok a szabályok érvényesek rá.
2011. jan. 28. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Szirup után kúpot adhatsz 4 órával később.De inkább segíts a gyógyszernek egy hűtőfürdővel.A kettő együtt csodákra képes..
2011. jan. 28. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is 4-5 órát szokot mondani a doki.

Jó bulást!

2011. jan. 28. 19:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 28. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nagyon felszökik, hűtőfürdő. Az ügyeleten azt mondták hogy más hatóanyagút magas láznál 2 óránként lehet ha nagyon muszáj.
2011. jan. 28. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó bulást???? Ezt te komolyan írtad így?? Ha igen, akkor nagyon sajnállak:(
2011. jan. 28. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
germicid -c kúp....hatásos volt mindig...
2011. jan. 29. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!