Mennyit és mit eszik 8 hós babátok a szopin/tápszeren
kívül?
Figyelt kérdés
Az én kisfiam még szopizik kb 4szer egy nap, plusz az éjjeli szoptatás. Ktszer kap még ezen kívül gyümölcsöt, zöldséget, illetve kását, alkalmanként kb 150-180 gr-ot eszik meg? Ez elegendő ilyen korban?
2011. jan. 28. 10:51
1/8 anonim válasza:
Hát már kapnia kellene husit is?Vagy azt is kap?Váltottatok már ki etetést?Vagy amiket írtál az csak pótláa?Mert az úgy szerintem kevés neki.
2011. jan. 28. 10:58
2/8 A kérdező kommentje:
két szopit igyekszem kiváltani, de sokszor a hozzátápi után kap még cicit. A zöldség alatt főzeléket értek persze, de húst még nem adtam neki. Lehet esetleg szálka nélküli hallal kezdeni? A gyümölcsöt általában kásával keverve adom (zab, hajdina stb).
2011. jan. 28. 12:27
3/8 anonim válasza:
1.vagyok!Csirkemellel kezd.Utána pulykamell.6 hónaposan kezdtétek a hozzátáplálást?Legalább egy étkezést lassan érdemes lenne kiváltani!Mondjuk a tízórait,majd az uzsit,és utána az ebédet.Az én lányom 7 hónapos és 5 hónaposan kezdtem hozzátáplálni és így néz ki egy napja
reggel 8 szopi+táp(kevés mostanában a tejem)
dél húsos főzelék
délután 3 gyümölcs
este 5-6 között tejpép
8-9 között szopi+táp
Már éjszaka nem kér enni,kb.3 hét alatt váltottunk ki egy szoptatást.8 hónapos korától már napi 2 húsos főzeléket fogok neki adni.
2011. jan. 28. 13:45
4/8 anonim válasza:
10 hónapos koráig az enyém is így evett, mint tied kedves kérdező.
Akkor vezettem be a 3. étkezést, a reggelit és 1 éve koráig cicizett 4x nappal.
2011. jan. 28. 13:59
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó kicsit megnyugtatott! kedves első pedig, úgy irigyellek, olyan csodásan hangzik ez a mintaétrend, csak sajnos én úgy érzem, h nagyon nehezen fogom tudni kiváltani az egyik étkezést, attól félek mindig, h keveset evett, ezért általában mellre teszem utána, és a babám persze, h el is fogadja. a húst pesrsze mindettől függetlenül elkezdem akkor!
2011. jan. 28. 15:10
6/8 anonim válasza:
1.vagyok!Nagyon aranyos vagy!:)De ne aggódj!Én is tiszta para voltam az elején!!!De rájöttem,hogy ha annyit adok neki amennyi kér,akkor már nem éhes,és boldog, mosolygós!
2011. jan. 28. 16:11
7/8 anonim válasza:
13:59
Az én kicsim, már nem kicsi március elején lesz 2 éves, de még szopik. Emellet nagyon jó evő, suzerencsére gyümölcsöket még mindig nagyon szereti, főzelékeket is megeszi 1-2 kivétellel.
2011. jan. 28. 16:52
8/8 A kérdező kommentje:
igyekszem nem parázni))) köszönöm még egyszer a segítségeteket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!