Ezeket láttátok már? Ingyenes termékminták?
Lehet, nem lesz hosszúéletű a kérdés, de azért tessék:
Tena betétek: [link]
Ajándék kimama gátizom-torna dvd: [link]
Ugyanott nem kismamás torna dvd: [link]
Milupa tejpép minta: [link]
Lenor Parfumelle öblítő minta: [link]
Libresse: [link]
Színfogó kendő mosáshoz: [link]
Másik mosókendő: [link]
Ob tampon: [link]
Mimi melltartóbetét: [link]
Jó belföldi turisztikai kiadványok: [link]
Tena betétből 4 db-ot küldenek, a DVD-kből mindkettőt megrendelheted, nekem tetszenek. Ezeket kb egy hét múlva küldik.
A tamponokból többször is kitöltheted a listát úgy, hogy mindig mást választasz (3 féle is van). Típusonként 4-4-3 db-ot küldenek. Ez is gyorsan megérkezik.
A többi kicsit lassabban, de türelem!
A tejpép az kb 1-1 adag.
És mind tényleg teljesen ingyenes.
Egyet kihagytam: [link]
Ha itt regisztrálstz, kb 1 hét múlva egy pici köves beszúrós fülbevalót küldenek.
Akinek a tamponosnál nem megy lejjebb a kép: nem a böngésző gördítőjével kell, megnem simán az egérrel, hanem az adatlapnak van egy saját gördítője, azt kell lejjebb húzni. :)
Szép napot!
szia, az utolsó fülbevalósra már régen regisztráltunk, én, tesóm és egy csomó barátnőm, de senki sem kapott :-( az az egy kamu, de a többit már én is rendeltem, és többször is küldenek, pl. a milupa, libresse havonta küld valamit, néha kérés nélkül is :-)
www.tivadarblog.hu-n is van pár ingyenes dolog
Szia!
Köszönöm szépen, személy szerint én többnek is nagyon megörültem, hogy kipróbálhatom.
Szia!
Már én is rendeltem mindegyikből és általában egy héten belül meg is érkeztek, kivéve a fülbevaló amelyre 4 (!) hónapot vártam.Bár egyik oldalon írták ( [link] ) hogy valaki kapott egy levelet amelyben leírták hogy több mint 9000(!) rendeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!