Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye erről le kell szoktatnom...

Ugye erről le kell szoktatnom minél hamarabb?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak most jött ki felül a 2 metszőfoga, alul már másfél hónapja kint vannak. Viszont most, hogy felül is van valami a szájában, felvette azt a rossz szokást, hogy már most reszelgeti, csikorgatja össze a fogait. Egyik az, hogy kiráz tőle a hideg, másik meg az, hogy idegrohamot kapok, hiszen ezzel károsítja már most a zománcot és koptathatja ezáltal a fogait, nem? Hogyan szoktassam le erről? 7 hónapos elmúlt
2011. jan. 27. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Sehogy. Csak pár napig,esetleg1-2 hétig érdekes, aztán elhagyja.
2011. jan. 27. 22:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Csinálj úgy, mintha észre sem vennéd, így hamar abbahagyja majd. Ha felfújod, és rászólsz, akkor "csakazértis" csinálja. Én eleinte az utóbbit alkalmaztam, rosszul voltam én is, ha csikorgatott, de mivel nem hatott, így kipróbáltam, hogy nem vettem róla tudomást. És láss csodát, egy-két nap múlva nem volt több fogcsikorgatás.:)
2011. jan. 27. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
jajj még olvasni is rossz ezt csi... szót. az én lányom is csinálta pár napig, aztán abbahagyta magától, pedig én rászóltam, mert nagyon zavart. tényleg nem sokáig tart szerencsére.aztán lehet, hogy újra kezdi, mert ez még most volt nálunk is sláger.
2011. jan. 27. 22:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is volt, de szerintem csak furcsa nekik, hogy van ott "valami", ami előtte nem volt ott. Pár nap után abbahagyta az én babám is szerencsére. Szerintem nálatok sem fog tovább tartani.
2011. jan. 27. 22:52
 5/9 anonim ***** válasza:
nálunk több hónapja tart...
2011. febr. 1. 10:21
 6/9 anonim ***** válasza:

nálunk is csinálta, de valahogy elmúlt

csak 1-2 hétig volt....

2011. febr. 1. 10:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is pár hétig tartott, aztán már nem volt érdekes.
2011. febr. 1. 11:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is pár hétig tartott. Szerintem ha rászólsz nem biztos, hogy tudja mi rosszat tesz. Ez neki érdekes. Próbálj nem foglalkozni vele.
2011. febr. 1. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
nem kell leszoktatni, főleg hogy nem is lehet. majd elhagyja magától. a z enyém is sokat csikorgatott, de ez már a múlté, eszembe se jutna, ha most nem olvasom a kérédsed. :)) a fogainak nem lett baja. amúgy én olyankor megpróbáltam elterelni vmivel a figyelmét, ha rászólsz, csak felhívod rá még jobban a figyelmét.
2011. febr. 1. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!