Másnak is rosszul evő/válogatós a babája?
Sokáig nem volt ilyen gondom. Most már? 16 hónapos lesz. Belenéz a tányérba, ha nem tetszik neki, amit lát, ki se nyitja a száját, csak húzza el a fejét, és mondja: NEM!
Pfff....
Milyen tápszert adsz neki?
8 hónaposan egyébként én már csak reggel és este adtam tápit. Délelőtt gyümit keksszel, túróval, joghurttal, babapudinggal, stb, ebédre főzit, uzsira meg tejpépet, vagy ebéd maradékot, stb.
Kb, így néz ki egy napunk:
R: tápszer
T: gyümölcs
E: főzelék husival
U: főzelék/ tejpép
V: tápszer
Éjszaka is szokott inni tápszert.
De mostanában mindig elutasítja a tápszert.
Szia!
Az én kisfiammal ugyanez van.:(Mindent eszik,de tápszert nem.Ha teszek bele kekszet, vagy darát akkor eszi.Nem tudom miért.1 hete ezt csinálja.Jön a felső 2 foga.Mit lehet tenni?Encsi
Kérdeztem, hogy milyen tápszert próbálsz adni neki? Esetleg valamilyen HA-sat? Mert ha igen, akkor azzal lehet a baj. A baba ismer már más ízeket, így a keserű tápszert nem akarja meginni. Ez elég gyakran elő szokott fordulni.
Ebben az esetben vagy sima tápszert kell megpróbálni adni neki, vagy a tápszerbe belecsempészni gyümölcslevet, pici kakaót, vagy karobport, esetleg maci kávét, hátha az ízesítettet elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!