Négy hónapos lánykám nem alszik egész nap. Miért?
Figyelt kérdés
Látom hogy álom a szemén és állandóan ásít, nyűgös. Nagy keservesen ha el is alszik 30 perc múlva felébred. Miért lehet?Nagyon aggódom érte mostanában éjjel is felébrred. Hízik rendesen fejlődik nem hiszem hogy a tej lenne kevés. Csak anyatejes baba.2011. jan. 27. 13:47
2/9 anonim válasza:
Hogy miert van, nem tudom, de nalunk mindket gyermekemmel volt ilyen idoszak, amikor csak 30 perceket aludtak... A szomszedasszonyomnal is ugyanez volt a helyzet... Kb. pont ilyesmi idos korban, vagy kicsit kesobbb.
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, csak már tényleg nem is magam miatt kérdezem hanem aggódom miatta mert szinte nem is alszik nappal. A védőnő azt mondta nem elég a tejem de napi 3x kakil és 750grammot hízott múlt hónapban is, nem sír nem hiszem hogy éhes ha kínálom a cicit akkor sem kell neki. Én is a fogára gondoltam fehéredik az ínye kenjem esetleg valamivel neki?
2011. jan. 27. 14:15
4/9 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet,négy hónapos és már kb.2 hete 3-4x 20 perceket alszik.Az nem is lenne baj,de nagyon nyűgös,főleg ma!Huhh.Szerintem a front.
5/9 anonim válasza:
Nem lehet,hogy már túl későn rakod le aludni???és addigra annyira túlpörög,hogy azért ébred ilyen rövid alvás után!Az én babóm 4 hónapos korába 1,5 órát bírt fent lenni,ahogy elkezdett nyűgösködni már vittem is aludni!
6/9 A kérdező kommentje:
Lerakom én ha ásít már rögtön de nem alszik. Csak sír, ha el si alszik véletlen akkor rögtön fel is kel.
2011. jan. 27. 14:47
7/9 anonim válasza:
Ma az én nagyon jó alvó babám is nyűgös picit. Barátnőmmel már a legutóbbi havazásnál rájöttünk, hogy babáink hóérzékenyek. Nem lehet,hogy Tiédnél is ilyesmi lehet a gond?
8/9 A kérdező kommentje:
lehet, mert egyszerűen nem bírok vele.Kitartást nekünk!De ma először hangosan kacagott-ez kicsit kárpótol:)
2011. jan. 27. 15:18
9/9 anonim válasza:
Ugye, hogy az ilyen dolgok mindent elfeledtetnek az emberrel? Egy széles mosoly, egy odabújás, egy kacagás... Ezek a legjobb dolgok a világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!