Hány hetes/hónapos volt a babád, amikor már sokkal könnyebb volt Neked? (Nem voltál olyan fáradt/átaludta az éjszakát vagy kevesebbszer ébredt éjszaka)?
Köszönöm a sok-sok hasznos választ! Igen, mindenki azt mondja, hogy az első 6 hét a legnehezebb, a hormonok miatt is. Én is a tavaszt várom, na meg persze a nyár... Juj de jó lenne ezt a hideg telet elűzni már. Sehol egy napsütés amitől legalább jobb kedvem lenne.
Hány hetes koráig evett a babátok 3 óránként? Az enyémhez órát lehetne igazítani.
Szia! Kb.5-6 hónapos korától végigaludta az éjszakákat olyan 10 hós Az volt a legnyugisabb időszak nálunk!
Azóta újra ébred éjszakánként van,hogy többször is! Általában szomjas akkor iszik és jobb esetben visszaalszik egyből.Ha éppen fogacska bújik elő akkor az "húzósabb" sok a fájdalmasan átvirrasztott éjszakák száma!Most 13 hós!
Az első babám 5 hósan aludta át az éjjelt és onnantól rendületlenül:) nem zavarta se mozgásfejlődés, se fogzás, jó alvó a mai napig. De azt mondanám hogy vele 2 és fél 3 hós korától volt érezhetően könnyebb, addigra megszünt a hasfájóssága, barátságosabb lett, nem sírt olyan rengeteget és így már nem volt olyan rossz hogy 3 óránként ébred éjjel, mert csak evett és aludt is vissza.
nekem is mindig mindenki mondta hogy aludjak nappal amikor a gyerek, de én sose tudtam :(
És úgy voltam vele pont mint előttem írók, hogy inkább le se feküdtem mert tuti 10 perc múlva sírt és rosszabbul voltam mint alvás nélkül.
A második gyerekem 15 hónapos, egyetlen éjjelt se aludt még át, megviseli a fogzás, el is van kapatva (egy nyikkanásra már kivettem a kiságyból) így van hogy 4-5 ször is ébred.
Nagyon várom hogy ez megoldódjon:)
Már bocs, de 3 hetes baba, aki 3 óránként eszik és panaszkodsz? Az enyém másfél óránként evett éjjel is (pici volt), 1 hónapig éjszakánként 3 órát ha aludtam.
Amúgy fél éves és ugyanolyan hulla vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!