Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok nekem márkákat,...

Ajánlanátok nekem márkákat, típusokat? Sport babakocsit keresünk a kislányunknak.

Figyelt kérdés

1 éves, még nem jár. Olyat szeretnénk, ami esernyőre csukható könnyen, hogy ha egyedül akarok táv.buszra felszállni vele, akkor én is boldoguljak. Dönthető, hogy kényelmesen tudjon aludni benne, ne csak ülve. Legyen lábzsákja, esetleg esővédője, könnyen lehessen tolni, irányítani még terepen is (elég sokat járunk olyan helyen), szeretném, ha átfordítható lenne a tolókarja, mert még úgy szeret kocsizni, hogy engem is lát. Legyen valamekkora bevásárló kosara vagy szatyra, és ne legyen nagyon drága. Ja és legyen strapabíró. Pont azért (is), mert sokat járunk terepen.

Létezik egyáltalán ilyen babakocsi, vagy csak álmodozom???

2011. jan. 27. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Graco - szinte bármelyik-
2011. jan. 27. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Top rider! Szerintem nagyon jók, és olcsók is! Én nagyon meg vagyok vele elégedve!
2011. jan. 27. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem gracom van, meg vagyok vele elégedve, de ez nem átfordítható.

Ha esernyőre csukódó kocsit szeretnél, annál szerintem nincs olyan, hogy "átfordítható" tolókar, max az ülőrészt lehet megfordítani, de az ilyen kocsik nehezek általában.

Az egybe karos kocsik, ugyan lapra csukhatóak, de szerintem könnyebb irányítani, lehet egy kézzel is, nekem sokkal praktikusabb.

Nekem most ez a babakocsi tetszik nagyon:

[link] (de még élőben nem láttam)

meg ez is, ez kicsit nehezebb, de nem vészes:

[link]

Ha mindenképp szemből akarod tolni, akkor még ez se rossz szerintem:

[link]

2011. jan. 27. 12:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi ajánlatokat!

Várok még továbbiakat is!

2011. jan. 27. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:

szia!

őszintén? nekünk nagyon sok kocsink volt mert nem találtam az igazit de ilyen amit leírsz nincs! ami jó lenne neked esetleg az drága (Bugaboo Bee Plusz) ami olcsóbb az 10kg és az ülőrész fordítható a vázon ( Bé Bé Confort Loola vagy Elea) terepen nagyon kevés esernyő kocsi megy el ami könnyű is és varriálható a mentetiránya olyan meg talán nincs is

Peg Perego Switch ami esernyős még de nem ismerem a súlyát csak tudom hogy átfordatható az ülőrésze

2011. jan. 28. 00:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Nektek melyik (márka, típus) kocsi vált be végül? És milyen szempontok alapján választottatok babakocsit?

Hümm... Akkor úgy látszik, hogy meg kell alkudnom. Megszokják amúgy a gyerekek azt, hogy nem szemből toljuk a babakocsit?

Mert lehet, hogy erről a szempontról mondanék le akkor.

2011. jan. 28. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:

szia!

utolsó vagyok, melyik? két kocsink van egy Maxi Cosi Mura 3 ez terep kocsi de nagyon kicsire szét lehet kapni befér bármelyik csomi tartóba de nehéz kocsi emelgetni nem jó viszont a kisfiam imádja kényelmes és jól rugózik! én kb 10 hós korától nem toltam szemben mert akkor már szeretett nézelődni és nem igényelte! és van egy Cybex Topaz esernyőkocsink olyan rohangáló ha Ikeába vagy olyan helyre megyek ahol lépcső van illetve könnyebb kocsira van szükség azt viszem!

2011. jan. 31. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!