Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes a kisfiam. Elkezdett...

2 hetes a kisfiam. Elkezdett hámlani a bőre. Mivel kenjem be? Babaolaj jó? (gyógyszertári)

Figyelt kérdés
úgy gondoltam,hogy fürdetés előtt nem csak a hajlatokat kenem be hanem az egész kis testét.Ez így működik?Ti hogy szoktátok?
2009. febr. 5. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fürdés előtt a gyógyszertári mosakodókrémmel kendd be a kis testét mindenhol. Attól nincs jobb, tapasztalatból mondom. Nekem már 6 hónapos és még mindíg csak azt használom. A fürdés előtt kenem be vele így nem fog úszkálni a vízben, hanem rendesen beszívódik. Nekem is nagyon szépen rendbe tette a bőrét!
2009. febr. 5. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Amikor nekunk ilyen volt a picinel akkor a doktorno irt fel gyogyszertari testapolot,es az par nap alatt rendbetette a boret,azota is kenegetem neki,es gyonyoru a kis bore.

2009. febr. 5. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én is fürdetőkrémet használtam,nagyon szép lett a bőre.Azóta is azt használjuk.
2009. febr. 5. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi most vagyunk túl ezen az első hámláson. Szintén a fürdetőkrém tette rendbe.
2009. febr. 5. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Fürdés előtt hajlatokban olaj, fürdésnél fürdetőkrém a fejére. Én a testét nem mostam eddig semmivel, csak tiszta vízzel, nem tudtam hogy csináljam. A pelenkázós bekenést ki fogom próbálni, köszönöm! Az enyém csak itt-ott hámlott, ahova a hintőpor került (míg a köldökét poroztam), vagy nem olajoztam be rendesen. Fürdés után tetőtől talpig olajozom.
2009. febr. 5. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Minden babának lehámlik a magzati bőre. Szerintem ne kenegesd, hanem használd a gyógyszertári fürdetőkrémet. Nincs benne semmi illatanyag és más olyan anyag se ami allergizálna. Ha nagyon száraz lenne a baba bőre, akkor tehetsz a fürdővízbe 1-2 csepp olíva olajat. Bár szerintem még nem lesz rá szükség.
2009. febr. 5. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk Naturlandos fürdetőkrémet javasolt a gyerekorvos (recept nélkül kapható), gyönyörű a bőre azóta is, most 8.5 hós.

2009. febr. 5. 18:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!A fürdetőkrémet ma este kipróbáltam..remélem jó lesz neki!
2009. febr. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!