Mit adjak a 8 hónapos kisfiamnak vacsorára?
Nem semmi, 8 hónaposnak lekváros kenyér, meg tojás!!
Bátor vagy!
Nem bátor.Csak nem dőlt be a mai divatnak,meg túlzott aggodalomnak,hogy jaj,minden allergizál.Ez csak Magyarországon van így.Az okát nem tudom.
Az én 8 hónaposomat is megkínálom mindennel,amit mi eszünk,és látom,hogy minek örül.
Te mit is ettél ennyi idősen??Csak azt ne mondd,hogy tejcsipapit,meg babakekszet.
Kedves utolsó, úgy bírom ezt a fajta hozzáállást, amit te is képviselsz. Csak azért, mert valami 30 éve jó volt, SŐT, az volt akkor az elérhető legjobb, azért még nem kell a múltban élni. Mára a kutatások eljutottak arra a szintre, hogy nem a 30 évvel ezelőtti legjobb a babának, hanem van annál jobb is. Oké, hogy te ezzel nem értesz egyet, akkor valószínűleg trabantod, vagy zsigulid van, amire 3-4 évet vártál, hiszen ha 30 éve jó volt, akkor most is jó, nem?
De gondolom, normális autód van, és a neted sem Commodore 64-ről megy, hiszen elfogadtad, hogy a fejlődés előrevisz, és jobbá teszi az életet. Akkor akár ebben is elfogadhatnád, vagy nem?
Mindenki úgy eteti a babáját ahogy akarja. Attól, hogy valakinek az a véleménye, hogy jobb az óvatosság, még nem divatmajom, vagy ostoba. Talán ezen is el kellene gondolkodnod.
Bundás kenyeret???
Még három évesnek sem adnám vacsorára, hiszen valamennyi olajat mindenképpen felszív, megterheli a gyomrát.
8 hónaposnak egyáltalán nem. Tükörtojás?? Atyaég!
Kedves 88%! Én még valóban Commodore 64-en kezdtem a programozást.Hogy mire jutottam,nem ide tartozik.
De hogy miért háborodsz fel ennyire,mert egy más véleménnyel találkozol,és mért pontozol le,azt nem értem.
Rég megdőlt ez a semmit a babának 1 éves korig,mert egyre több miatta az allergiás,mert nem ismerik meg időben a tejet és a lisztet,és 1 éves kor után már kevésbé alakul ki az ezt bontó enzim.Természetesen nem naponta kell tömni vele a gyereket.De ez megint csak az én véleményem,nem kell elfogadni.Itt mindenki leírja,amit gondol---gondoltam én---és aztán a másik jól nekiesik.
Az én 8 hónapos fiam az egyik napról a másikra nem fogadta el sem a tápszert,sem a tejet,már annyira undorodott tőle.Tehát a tapasztalatomat írtam le.
DE mivel Te vagy a hangosabb,Neked van igazad.
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!