Adhatok tésztát vacsorára 1éves kisfiamnak?
Sztem adhatsz neki nyugodtan.
Nálunk nem vált be ez a " tele van a poci akkor majd átalussza az éjszakát elv",volt hogy jóllakott tejpépből vacsira és mégse aludt éjjel,mostanába alig eszik vacsorára és mégis átalussza az éjszakát.Szóval nem hiszem ,hogy attól ébred fel egy gyerek éjjel,mert nem lakott jól este, legalábbis nálunk megdőlt ez a teória.
Első vagyok :) A kérdésem úgy értettem volna, hogy sütemény-tésztát vagy főtt ételt :)))
Az én gyerekem tápszert kap még vacsorára, de ma jó sok krumplis tésztát bevágott, nem hiszem, hogy fájt volna a pocija. Legalábbis nem győztem követni mindenhova :)
6 hós koráig át aludta az éjszakát. Akkor kezdett újra fel ébredni. Valószínűleg az a baj, hogy tápszerből estére nagyon keveset eszik 150ml ezt a mennyiséget 2 hós kora óta eszi nem kell neki több. De elég fárasztó 3-4 óránként felkelni hozzá. Gondoltam hátha ha tele rakja a pociját akkor nem kell fel.
3. válaszolótól kérdezném, hogy mikortól aludta át a babád az éjszakát?
Akkor nem kap.:( A főzelékkel az a baj, hogy nem eszik meg belőle egy tisztességes adagot.:(
Kedves utolsó milyen az a tejpépes tápszer? Össze kevered ölet? Nem lesz túl sűrű? Milyen arányban? Bocsi, hogy sokat kérdezek, de hátha bejönne neki.:)
Köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!