Egy irányba forog a kisfiam. Hogy segítsek neki?
6 hónapos lesz,nagyon szépen hasra fordul,de csak az egyik irányba,vissza is csak ritkán.Mi okozhatja ezt?
Próbáltuk már a pléddel segíteni,a játékokat is egy helyre pakolom,hogy oda forduljon.
Most akkor nagyon le vagyunk maradva?Egyébként már kúszna,próbálkozik ülni,de vmiért nem akar balról hasra fordulni.Hogyan ösztönözhetném?
Ne izgulj! Kislányom is csak az egyik oldalra tudta eleinte, de megtanult a másik oldalra is!
Dehogy vagytok lemaradva!! Próbál kúszni, ülni... nagyon ügyes baba! A forgásba pedig belejön!!!!!
Nálunk is több, mint egy hónap volt a különbség. A fiam balra fordult először, (a jobb kezével húzta magát) a tengelye körül meg már korábban is forgott... hiába tettem én bármit a jobb oldalára, ő elfordult balra, majd odaevickélt.... Én annyit csináltam, hogy mikor pelenkáztam, és kisnadrágot adtam rá, mindig a másik irányba fordítottam. Ez annyira megmaradt, hogy még most is úgy adom rá a nacit, hogy jobbra fordítom.
Majd rájön, hogy van másik oldala is, ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!