Van itt olyan anyuka akinek a második gyermeke az első 2 éves születésnapja előtt fogant?
Az első gyerekem 18 hónapos és 2 napos volt, amikor megszületett ketteske.
Mivel nem mentem vissza a két gyerek között dolgozni, ezért én a szülés napjáig gyedet kaptam, majd tgyás és újra gyed. A tgyásnak ebben az esetben van maximuma.
Ha arra vagy kíváncsi, akkor nagyon sok mindentől függ, hogy milyen összeget kapsz: mikor szülsz, a szülés előtti évben milyen ellátást kapsz (teljesen másból számolják a későbbi tgyást, ha pl. gyedet és teljesen más összege lesz, ha előtte évben gyest kapsz).
Szia!
Kislányom 18 hós volt, amikor újra terhes lettem.
Amikor lejárt a GYED a nagylányommal, kivettem a felhalmozódott szabikat, majd utána táppénz a szülésig. A fizum emelt volt a cégnél a GYED alatt történt fizuemelés mértékével.
Utolsó!
Megfosztottad magadtól a tgyásos időszakot, amikor többet kaptál volna, mint a gyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!