Baj, hogy nagyobb mennyiséget adtam neki belőle enni?
10 hónaposom nem akarta enni az ebédjét, én meg a zöldséglevesünket ettem, és megkínáltam. Olyannyira rákattant, hogy visítozott, hogy adjak már még belőle neki, így egész szép mennyiséget elfogyasztott zöldségestől, levestől.
Azonban volt benne fűszerpaprika, bors és természetesen só is. Árthattam vele? Nem volt agyonfűszerezve, de az ízes, ehető kategória volt.
Uhhhhhhhh.........köszönöm. Ez azért is volt számomra nagy öröm, mert a Babám üveges bébikajázik/bébikajázott eddig. Számos kísérletem kudarcba fulladt. Bár tény, hogy amikor Neki főztem, ott nem használtam fűszert. A múltkor is csináltam magunknak tejszínes meggyszószt, és neki is csináltam, csak joghurtos habarással. A sajátját nem ette, a miénket meg tolta volna befelé. Mondjuk nem adtam neki, mert abban tényleg volt rendesen cukor meg fahéj, meg szegfűszeg. Szóval valóban tudja a gyerek, hogy hogyan finomabb.............
Igazából nem is a só, hanem a bors bántott, mert én imádom, és szinte mindenbe rakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!