Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, hogy nagyobb mennyiséget...

Baj, hogy nagyobb mennyiséget adtam neki belőle enni?

Figyelt kérdés

10 hónaposom nem akarta enni az ebédjét, én meg a zöldséglevesünket ettem, és megkínáltam. Olyannyira rákattant, hogy visítozott, hogy adjak már még belőle neki, így egész szép mennyiséget elfogyasztott zöldségestől, levestől.

Azonban volt benne fűszerpaprika, bors és természetesen só is. Árthattam vele? Nem volt agyonfűszerezve, de az ízes, ehető kategória volt.

2011. jan. 26. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
10 hónaposan? Kizárt, hogy ártott volna neki. :)
2011. jan. 26. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ártottál. :) Szerintem a legjobbat tetted. Azoknak a bébikajáknak semmi ízük. A lényeg úgyis a házi kosztra szoktatás. Ennyi idősen az én fiam is minden ilyet evett már. Szerintem készülj fel, hogy holnap is a tiédből akar enni. :)Annak van íze legalább.
2011. jan. 26. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én már 10 hónaposan nem is főztem neki külön, azt ette amit mi. Beleértve a csirkepörköltet és hasonlókat. Nem főzök erősen, zsírosan.Sőt én sót is, cukrot is használtam neki 7 hós korától. Dokinénink is azt mondta, hogy kell a szervezetének.
2011. jan. 26. 13:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Uhhhhhhhh.........köszönöm. Ez azért is volt számomra nagy öröm, mert a Babám üveges bébikajázik/bébikajázott eddig. Számos kísérletem kudarcba fulladt. Bár tény, hogy amikor Neki főztem, ott nem használtam fűszert. A múltkor is csináltam magunknak tejszínes meggyszószt, és neki is csináltam, csak joghurtos habarással. A sajátját nem ette, a miénket meg tolta volna befelé. Mondjuk nem adtam neki, mert abban tényleg volt rendesen cukor meg fahéj, meg szegfűszeg. Szóval valóban tudja a gyerek, hogy hogyan finomabb.............

Igazából nem is a só, hanem a bors bántott, mert én imádom, és szinte mindenbe rakok.

2011. jan. 26. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem a borsot,de mióta a fiam a mi kajánkat eszi,nem teszek bele.mindenki tesz a sajátjába,ha kér.így nem aggódok,hogy erős neki.Amúgy baja nem lesz tőle,de ha most már a ti kajátokat adod neki,azért óvatosabban bánj a fűszerekkel.Te még utána tudod sózni magadnak,de neki a sok só árt a veséjének.Persze nem kell ízetlenül csinálni,csak óvatosabban,mint egyébként.
2011. jan. 26. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!