Mit szoktál DM-ben/Brendonban venni a babádnak? Fogyóeszközökre, ételekre gondolok.
Viszonylag ritkán jutok el, ezért is kérdezem, nehogy lemaradjak valamiről...:) 7 hós a kislányom, pár hónapja tápszeres. Érdemes pl. ott tápszert venni? (Eddig Bebát kapott, de az ára miatt már átpártolnánk...)
Adnék a pépjeibe valamilyen pelyhet - miket szoktatok venni? Bébiételeket hol?
(Ja lehet, Tescoba is beugrunk, ha már felkerekedünk - így ha valaki itt is tud valami hasznosat, ne tartsa magában...:)
Ilyesmikre gondoltam...:) Köszi!
A Brendonból én csak akciós dolgokat veszek, mert egyébként drágának találom... De akciók közül vannak nagyon jók! Én a honlapon szoktam nézelődni, kiválasztom, hogy csak ár akciós termékeket mutasson, és ha valamit jó áron találok, akkor mehetünk!
A DM-be sűrűbben járok. Nagyon szeretem a DM Babylove 3 gabonás gabonapépet. Ezt a fiam gyümölcseihez szoktam keverni, és jó áron is van.
Erre gondoltam: [link]
De én pelust is ott veszek, igaz van pontgyűjtő kártyám, és szoktam rá kedvezményeket beváltani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!