Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szoktál DM-ben/Brendonban...

Mit szoktál DM-ben/Brendonban venni a babádnak? Fogyóeszközökre, ételekre gondolok.

Figyelt kérdés

Viszonylag ritkán jutok el, ezért is kérdezem, nehogy lemaradjak valamiről...:) 7 hós a kislányom, pár hónapja tápszeres. Érdemes pl. ott tápszert venni? (Eddig Bebát kapott, de az ára miatt már átpártolnánk...)

Adnék a pépjeibe valamilyen pelyhet - miket szoktatok venni? Bébiételeket hol?

(Ja lehet, Tescoba is beugrunk, ha már felkerekedünk - így ha valaki itt is tud valami hasznosat, ne tartsa magában...:)

Ilyesmikre gondoltam...:) Köszi!

2011. jan. 26. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! Brendonban én most a Hipp tápszert vettem, 3 doboz 1000Ft kb, igaz kisebb kiszerelés, de így is megéri. Tescoban a ruhák vannak jó árban, pelus, bébiétel éppen mi akciós azt vesszük. Talán most a pampers. Dm-ben is változó, de jó árban lehet a pelus is. Ha van pontgyűjtőd és tudsz kiváltani kuponfüzetet abban szoktak lenni jók, ill a %-os kuponokat is jó pelusnál beváltani. Hirtelen ennyi jutott eszembe
2011. jan. 26. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:

A Brendonból én csak akciós dolgokat veszek, mert egyébként drágának találom... De akciók közül vannak nagyon jók! Én a honlapon szoktam nézelődni, kiválasztom, hogy csak ár akciós termékeket mutasson, és ha valamit jó áron találok, akkor mehetünk!

A DM-be sűrűbben járok. Nagyon szeretem a DM Babylove 3 gabonás gabonapépet. Ezt a fiam gyümölcseihez szoktam keverni, és jó áron is van.

Erre gondoltam: [link]

De én pelust is ott veszek, igaz van pontgyűjtő kártyám, és szoktam rá kedvezményeket beváltani!

2011. jan. 26. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:
A fiam csak DM-es tápszert eszik de szinte mindent ott veszek a pontgyűjtős kuponokkal. Pelust a 25%-os kuponnal, instant teát, bébiételt, néha popsitörlőt. + Az összes cumisüvegünk onnan van.
2011. jan. 26. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
nagyon sok minden vszek a DM-ben, itatópoharak, etetési kellékek, tejpép, gyümi bébiétel, popsitörlö, pelus, fürdetö - mindent a saját márkás babylove családból. a háztartásba is ott veszek mindent, a saját márkás cuccokból, olcsó, de minöségi :)
2011. jan. 26. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!