Napietus kérdése:
Körülbelül mennyibe kerül az "induló készlet"?
Figyelt kérdés
most állunk gyerekvállalás előtt. szeretném megkérdezni, hogy kb. mennyibe kerülnek azok a dolgok, amik kellenek egy kisbabának? kiságy, babakocsi, járóka, ilyesmire gondolok. fontosnak tartom a minőséget, de a felesleges pazarlást nem szeretem, szóval olyan jó középkategóriás árakat szeretnék tudni.
előre is köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 26. 00:25
11/15 anonim válasza:
és az nem háSZtartási hanem háZtartási.. jesszus mekkora IQ kell ilyet írni...
12/15 A kérdező kommentje:
utána javítottam, véletlenül gépeltem el.
2011. jan. 26. 09:24
13/15 anonim válasza:
pedig 40.000 ből is meg lehet oldani
van már gyerek a családban így sok dolgot kaptunk, kiságyat vettünk, újszülött ruhákat. 100.000-ből is el lehet rendezni nem kell pl 70.000 babakocsit venni.
14/15 A kérdező kommentje:
mi sajanos kapni nemigen fogunk (nincs a családban kicsi gyerek).
2011. jan. 26. 14:06
15/15 anonim válasza:
szia, tegnap az egyéb kérdések között volt egy ugyanilyen, mint most a tiéd, én is oda válaszoltam, ha gondolod nézd meg az ottani válaszokat is, szerintem már sokan a tegnapi óta nem válaszolnak most neked. Ha a keresőbe ide beírod, akkor is sok oldalt kiad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!