Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babának jön a foga,...

Ha a babának jön a foga, attól folyhat az orra?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem.Láza lehet tőle,de az orrfolyásnak más oka van.
2011. jan. 25. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Na az enyémnek, amikor a felső 4 foga jött egyszerre, fojt az orra, a védőnőm is mondta, hogy amiatt, mert ilyenkor legyengíti az immunrendszertét a foga.
2011. jan. 25. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak is folyt az orra fogzáskor. Persze ha már sűrű vagy sötét esetleg zöldes színű a váladék, akkor vigyed orvoshoz, de egyébként ilyen sima vizes orrfolyásnál nem kell.
2011. jan. 25. 16:36
 4/8 A kérdező kommentje:
na nekem meg azt mondták,hogy láza nem lehet fogzáskor
2011. jan. 25. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia

Pont laza nem lehet tyole, csak hoemelkedes...de az orra folyhat.

Az elso 2 foga egyserre jott a lanyomnak.Hoemelkedese volt, folyt az orra nem is kicsit es hasmenese is volt.

Szamitotta nyugossegre es a tobbi tunetre is, de hogy ennyire hevesen jon ki minden tunet rajta na arra nem.

Vittem is a dokihoz.

Meg nyugtatott a hazidoki, hogy semmi baja nincs, csak a foga jon.Megdobbenve kerdeztem, hogy ennyire betegseg tuneteket produkalhat?!

Mondta, hogy igen es sok babanak meg a feneke is csupa pottyos lesz a sok kakitol....

Amennyiben lazas lesz (38 fok folott)jobb elvinni orvoshoz, mert a laz mar nem a fogzas tunete.

Kislanyomnak 8 foga van es mindel ennyire megszenvedett szegenykem.

2011. jan. 25. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk 2 hónapig folyt a drágám orra, egyszerre indult meg a felső 4 fog, egyik reggel áttörte az ínyét a foga és mintha elvágták volna az orrfolyást. Csak áttetsző, vagy egy picit fehéres váladék jött az orrából végig, sárgás nem. Orvosnál többször voltunk, és már én éreztem magam cikin,hogy nincs más csak orrfolyás de ott ültem, mert nem tudtam elhinni, hogy ennyi ideig tarthat a foga miatt.

Adtam neki:

calcimusc fél ampulla / nap , ceboion 2*20 (de ez a tél miatt amúgy is jó), sterimar, nasivin 0,01 de mindezek csak ideig óráig hatottak, a sinupret elég jó volt, de a porszívó 2 hónapig a szobájában volt. Állandó orrszívás, jó hogy túl vagyunk rajta. Höememlkedés, láz nem volt. Néha 1,2 napra volt hígabb a kakija, és többször egy nap.

NAsivinra ráadásul rá van írva, hogy nyálkahártya roncsoló, na nem szívesen adtam neki, csak mikor már éjjelre nagyon vészes volt a helyzet.

Sinuprettet próbáld meg, nekem is itt tanácsolták.

Mielőbbi fogacskát nektek!

2011. jan. 25. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
ja, és ekkor volt lángvörös a fenekünk, arra a sudocrem+gabi hintőpor volt a tuti! Ezt a kombinációt is itt találtuk ki egy anyukával, és neki is bejött. Esetleg készülj fel ilyen szerekkel.
2011. jan. 25. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
15 hós a lányom.10 foga van.minden fogánál náthás volt.
2011. jan. 25. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!