Mióta babámmal itthon vagyok állandóan megy a tv. Csak nálam van így?
Figyelt kérdés
Nem nézzük folyamatosan, de állandóan be van kapcsolva... Ártok ezzel a babámnak?2011. jan. 25. 15:32
1/16 anonim válasza:
Nálam is ez van,muszáj hogy legyen valami háttérzaj egész nap egyedül vagyok vele. Ha elalszik kikapcsolom. Remélem nem árt neki!
2/16 anonim válasza:
Nalunk meg azota szinte csak este megy, amikor lefekudtek, illetve vacsi korul, mert a nagyobbik akkor megnez 1-2 meset. Raadasul most a pici, miota megtanult felkapaszkodni, allandoan odamegy, gombokat nyomkodni. Ha be lenne kapcsolva, nagyon nem tenne jot neki olyan kozelrol nezni. Elviszem mindig onnan, ha ki van kapcsolva is.
3/16 anonim válasza:
Én fél 6 körül kapcsolom be és amikor vége a Barátok Közt-nek akkor kapcsolom ki. :)
4/16 anonim válasza:
S egyfolytában nézi?
Mert ha nem nézi, csak szól attól biztos nem lesz baja.
Nálunk is gyakran szól. Kell valami háttérzaj, hogy ne kukuljak meg otthon, egyedül a babával. Mellette sokat foglalkozok a kicsivel, játszunk (már amit ilyenkor játéknak nevezünk, 3 hónapos a babám), de közben néha jól esik egy pár "emberi hang".
Azt nem engedem, hogy nézze. Persze nem kapok frászt, ha ránéz a tv-re. Sokan már attól kiakadnak, ha egy percre ránéz a gyerek a tv-re.
5/16 anonim válasza:
Nálunk is megy egész nap, főleg hogy a nappaliba vagyunk szinte reggeltől-estig, kivéve mikor sétálunk, meg amikor alszik, persze mikor alszik nincs neki háttérzaj, de amúgy megy,. és egyáltalán nem érdekli, oda se néz. 8 hónapos
6/16 anonim válasza:
Nekem 2hónapos a babám és nálunk is non-stop be van kapcsolva:)Nem nézzük mindig csak jó háttér zajnak!
7/16 anonim válasza:
Nálam is mindig be van kapcsolva.Muszáj, hogy valami szóljon,különben depis vagyok.
8/16 anonim válasza:
Nálunk is mindig be van kapcsolva. A 14 hónaposom reggel ha még 1-2 óra után sem kapcsolom be odamegy és ő maga kapcsolja be. Általában nem nézi (a reklámokat, zenét szereti) de ő is nagyon megszokta hogy megy a háttérben.
9/16 anonim válasza:
De jó ez a kérdés. Már én is kiváncsi lettem volna másnál hogy van...
Nálunk is non-stop. Ha alszik kikapcsolom.
Nem nézi, de háttérzajnak használjuk :) Minimax.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!