MENJUGATE oltás hány részből áll?
A lányom már megkapott 2 oltást, 7 és 9 hónapos korában. De a tanácsadáson szinte nekem esett az egyik védőnő, hogy miért nem kapta meg még a 3. részét? Elő is jegyzett minket jövő hétre. (Most 16 hónapos a lányom)
De a saját védőnőnk szerint csak 2 részből áll a Menjugate oltás. Szerinte összekeverték a Prevenarral, mert abból még tényleg nem kapta meg a 3. adagot (pedig elvileg a múlt hónapban a 15 hós oltással meg kellett volna kapnia).
A neten nem találtam igazán érdemi infot, általában csak 2 menjugate oltásról beszélnek, de találtam már említést 3. oltásról is. Nálatok hogy szokták?
(Fel fogom hívni természetesen a rendelőt, de előtte tájékozódnék.)
12 hetesen ket oltast kapott: az egyik volt a Dihteria, Tetanus, Szamarkohoges, Gyerekbenulas, B tipusu influenza (kombinalt oltas) es a masodik volt a menjugate.
16 hetesen 3 oltast kapott a fent emlitettek (kombinalt oltas), menjugate es pneumococcal.
12 honaposan vagyis a napokba fogja megkapni a 3-dik menjugate oltast es a 3-dik B tipusu influenza.
Köszi a válaszokat.
Találtam egy gyógyszerismertetőt a neten, abban említik a 3. emlékeztető oltást, abban az esetben, ha az első oltást még csecsemőként kapta a gyerkőc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!