A terhességi csíkok elmúlnak, vagy halványodnak? Mivel kenjem vagy mit csináljak? 5 hónapja szültem
SZia
Sajnos nemmulnakel,de vmennyit halvanyodnak.
Nekem a hasam repedt szet mint egy dinnye,es halvanyodott egy nagyon picit.Amugy En is 5 honapja szultem,de nekem meg sajnos log is egy picit a hasam,ugyhogy szornyu.
Boldog babazast kivanok
Ja es szeritnem amilyen kremeket lehet kapni terhessegi csikokra azok nem sokat ernek,max borfeszesitos krem lehet,h hasznal,de vhol lattam egy reklamot es vmi resen nevu kremet reklamoznak ami kb 15000 ft korul van,es hat most elhisszuk e vagy sem,de sokat javit a mar meglevo csikokon.En nem probaltam meg ki,de ha esetleg Te kiprobalod akkor legyszi jelezz vissza,h hasznalt e vagy sem.
1.valaszado
szia
én nem hiztam sokat-de a köldököm kidudorodott-és ott csúnya lett.én aloe vera -val kentem.azt mondták,h fél év a regeneráció-nekem addigra szép lett.hogy attól-e???nem tudom.de ezt nagyon ajánlják,gátsebre is,meg ilyenekre. a másik,a vichy.nem tudom igy kell-e irni.állitólag szuper,csak elég drága.én a gyógyszertáriakban is bizom,mert azokat úgy keverik össze-de pl a drogériákban kaphatók nekem nem jöttek be.mozogj sokat.attól is feszesedik a bőr.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!