Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gombát mikor és milyen formába...

Gombát mikor és milyen formában, mennyiségben adtatok először?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 07:27
 1/7 anonim ***** válasza:
16 hónapos a fiam,még nem kapott.majd két éves kora után kap
2011. jan. 25. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom 2 éves, még soha nem kapott. Semmi különösebb oka nincs, egyszerűen senki sem nagyon gombaevő a családban. Barátnőm fia 14 hónapos, Ő már evett gombát egyszer (barátnőm elmondása szerint), gombapörkölt formájában, bár nagyon keveset, nemigen jött be neki. :-) Baja nem lett tőle.
2011. jan. 25. 07:53
 3/7 anonim ***** válasza:
16 hónapos a kisfiam, és kb. egy hónappal ezelőtt adtam neki milánói makarónit (nem én készítettem), és abból adtam neki. Csak utólag kapcsoltam, hogy gomba van benne, amit elvileg 2 éves korig nem szabadna. De semmi baja nem lett tőle, nem volt számottevő mennyiség amúgy sem.
2011. jan. 25. 07:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Hát nem tudom mikortól adható de mi külföldön élünk és elég sok bébiételben van gomba!

Kisfiam 13,5hós és evett olyan bébiételt.Nem lett baja tőle.Sőt az 1 éves bébikajákba egyben van benne a kukorica és a borsó is.

Lehet másképp van benne elkészítve.

Szép napot!

2011. jan. 25. 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kulfoldon elunk, itt 7-8 honapos kortol adhato a gomba. Kisfiam eloszor 10 honapos volt amikor adtam neki a mi gomba paprikasunkbol jo aprora felvagtam neki. Megneztem a hozzataplalasi tablazatba amit kaptam a vedonotol es annyit ir mellette, hogy ha netan allergias lenne ra a baba akkor az allergia a gomba fogyasztasa utan 30 percel lep fel. Magassa a D vitamin tartalma es fozessel sem tavozik belolle ugyhogy nagyon jo es hasznos. De ha otthon csak 2 eves kortol adhato valami oknal fogva akkor ha gondolod varj vele. Ugylatszik mindenhol mas. Nallunk 10 honaposan nem volt gond es azota is eszi. Most 1 eves.
2011. jan. 25. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Másfél évesen kapott először milánóiba.
2011. jan. 25. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

olyan 19-20 hónapos kora körül kapott először, asszem gombapököltet, de először csak kevés gombával.

az első néhány alkalommal nem emésztette meg, de semmi baja nem lett tőle és szerette is.

azóta már sajnos nem eszi meg. 2 éves 4 hónapos.

2011. jan. 25. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!