Mi a vélemyényetek a Donát névről?
Nekem a volt. osztálytársam nagy szerelme jut eszembe róla. :)
Nem rossz név, és nem tucatnév, ami nálam pozitívum. :)
Nekem is a kacsa jutott eszembe, bocsi. Amúgy nem jön be. De tényleg az a lényeg, hogy neked tetszen.
Viszont gondolj arra, hogy a gyerekek sokkal gonoszabbak mint mi felnőttek, és ha nekünk nem is jut a kacsa eszünkbe, na nekik fog és ki is használják. Biztos jó lesz ez neki? (még egyszer bocsi)
Az eléggé diszlexiás akinek a Donald jut eszébe róla, mert semmi köze a két névnek egymáshoz.
Szerintem jó név, érthető is, szép is, nem is felkapott de nem is olyan extrém ritka hogy 3szor visszakérdezzenek majd szegénynek mikor bemutatkozik hogy MI??
Nekem tetszik, rajta volt a 3-as listan, de mivel a lanyunk Dori, a becezes - Doni - miatt nem lett volna szerencses 2 hasonlo hangzasu nev.
Szep nev, ritka, de en ismerek egy hazaspart, akinek Donat nevu kisfiuk van.
A kacsa soha nem jutott rola az eszembe!
Keresztfiam Donát Kolos. Nekem sem tetszett eleinte, de megszoktuk és már nem is tudok más nevet elképzelni neki.
Egyébként ez a "Donaldozás" a mai gyerekek között nem elterjedt, mert most nem a Donald kacsás mese a menő, mint a mi gyerekkorunkban. Keresztfiamat még senki nem csúfolta, pedig már 6 éves.
Köszönöm szépen a válaszokat!!
Azért még irhattok!
De szerintem marad a Donát!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!