Megabloks vagy Lego duplot gyüjtsünk? Miért azt?
Mi megabloksot gyűjtünk. Ezzel is eljátszik a 4 évesem is, meg az 1 éves is. Kicsit nagyobb mint a dupló, több helyet foglal, de olcsóbb.
A Dupló drágább, de kissebb helyen elfér, és ha kinövik, is jobb áron tudod eladni.
Mi is dilemmáztunk, hogy melyiket kezdjük el vásárolni. Én Dupló párti vagyok alapból és emelett is maradtunk. Sokkal több fajtát lehet venni belőle. Igaz drágább, de később ott lesz a legó, amivel kompatibilis, és tudja még használni nagyobb korában is. A megablocksból is vannak jók persze, de szerintem koránt sem annyira sokféle, mint a dupló.
Mi már az 1 éves fiamnak is duplót vettünk, és nagyon ügyesen össze tudja tenni a kockákat és szívesen játszik az állatfigurákkal is. A családban is van több kisgyerek, fiúk lányok vegyesen, és van akinek duplója van akinek megab. építője van, de úgy vettük észre, hogy a duplót jobban kedvelik a gyerekek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!