Hogyan lehet műanyag cumisüveget sterilizálni, illetve a sterilizáló oldat szagát " kiáztatni"?
Figyelt kérdés
MAM műanyag cumisüveget szeretném kifőzni, vagy bármilyen módon szagtalanítani, mert minden amit beleteszek sterilizáló szagú lesz. Már megbántam hogy folyadékba tettem.2009. febr. 4. 17:15
1/6 anonim válasza:
Szia! Én annak idején (2000ben) STERILSISTEM nevű hidegsterilizálót vettem! Aztán még maradt de nem dobtam ki! És most hogy készülünk a második babára, ismét a kezembe került, és pont az idén fog lejárni! Tehát még talán elis tudom használni! :))
Mondjuk már akkor is drága volt, nem tudom hogy most mennyibe kerül.... 500 ml= 969Ft-volt 9 évvel ezelőtt!
Szép napokat!
2/6 anonim válasza:
előző vagyok!
De én nem az egész készletet vettem meg (most rákerestem a neten) hanem csak a folyadékot! egyébként Chicco termék!
Minden jót!
3/6 A kérdező kommentje:
Én pont annak a Chicco sterilizálónak szeretném a szagát eltüntetni, mert olyan büdös lett tőle a cumi, hogy én sem innék belőle. Más 5 let?
2009. febr. 4. 17:34
4/6 anonim válasza:
Én is Chicco sterilizáló folyadékot használok, már 4 hónapja. Nekem nincs vele semmi bajom és a babámat sem zavarja. Én mindíg úgy csinálom, hogy először elmosom az üveget és a cumit mosogatószerrel, utána a sterilizálóba rakom fél óra- 1,5 órára és utána forró vízzel jól kiöblítem még. Bár lehet, hogy a mosogatószeres mosást sterilizálás után írják, de én így szoktam már meg. Lehet, hogy sokáig hagytad a vízben az üveget és azért vette át a folyadék szagát az üveg?
5/6 anonim válasza:
Szia! Minket is zavart a szag. Mi mikrós sterilizálót vettünk. Kis műanyag doboz aminek a tetején nyílás van. 4 percig kell lefedve melegíteni-1 dl csapvízzel, csak a kis nyílást szabadon hagyva. Ha "elkészült" le kell zárni a nyílást, addig marad steril ameddig ki nem nyitod a dobozt. A sterilező folyadék szaga meg elkopik ha nem használod, kb egy hét alatt.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi!
2009. febr. 4. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!