Már egy hete kínlódunk, de szó szerint! Vége lesz ennek valaha?
nem azért kell diétázni, hanem hogy kíméld a bélrendszerét, hogy tudjon gyógyulni. A répa megfogja a hasat. És a betegnek jó, ha keveset eszik, mert jobban gyógyul.
Szerintem jó tanácsokat adott az orvos. Mit adtál neki enni?
azt gondolom, hogy ilyen esetben azt egyen, amit kíván. jó hasfogó a banán is, a krumpli is, így azért lehet variálni a diétát. a lányom, amikor hányt és hasmenése volt, napokig csak kölesgolyót evett és teát ivott. a tápszerrel bepróbálkoztam nála, de csak a 3. napon fogadta el.
az orrfolyásra valóban a sterimar a jó, mi befujtunk és porszívós orrszívóval szívtuk. volt, hogy egy óra alatt 4-szer is. köhögésre ott a Stodal szirup, ami homeós, illetve van a sinupert oldat is, ami szintén homeós és a váladék csökkentését segíti.
erősítőnek a C vitamin mellé jó a Calcimusc ampulla, amiből naponta egyet adhatsz neki.
a hasmenés miatt kellene probiutikum is, pl. normaflore.
ezekkel így gyorsabban helyrejön majd
A kiszáradással nagyon vigyázzatok.Az kislányom vizeletében sok volt a aceton,ami a kiszáradás jele.Hasmenése volt és hányt,enni,inni nem akart.Úgy vettem észre,hogy egész délelött aludt,ki kellett hozzá hívnom a gy.orvost.Ő ajánlotta,hogy adjak neki pár szál ropit,arra kívánja majd a folyadékot.
Előző voltam:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!