Barack konzervet adhatok a babámnak?
Utolsó vagyok:
Én Coop-ban vagy CBA-ban vettem, de gondolom máshol is van.
spar-ban is van, de nekünk nem jött be a mirelit. mi szerencsések voltunk, a hozzátáplálás a barack-szezonra esett, és raktam el saját befőttet télre, de akkor már nagyobbacska volt, de abban nem volt cukor sem. sajnos csak próbaképpen pár üveggel tettem el, jövőre tuti okosabb leszek.
lehet kapni olyan konzervet is, ami csak barack gyümölcslében, ha nincs más. nem tudom, mivel jár jobban. ezzel, vagy a bébikajás barackkal, amiben nemcsak barack van. persze lehet kapni 100% gyümölcsöt is babáknak, inkább azt vedd.
Én szoktam neki venni olyat amiben nincs tartósitó és nagyon minimális a cukortartalma!
Kisfiam nagyon szereti és én ragaszkodok ahhoz hogy mindennap egyen gyümit!
Az én védőnőmnek ez a mániája :-)
Szerinte amelyikben nincs tartósító,csak cukor,az mehet :-)
Én még nem adtam a babámnak...nem tudom "honnan van az a barack"...a bébiételekről meg legalább azt gondolom,hogy ellenőrzött...mirelitet én is próbáltam,de tele volt éretlen barackkal,és így nagyon "savanyú vacak" volt a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!