Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Popsiban már nem engedi babám...

Popsiban már nem engedi babám megmérni a lázát, sőt hónaljba sem. Megéri beruházni fülmérősre? Vagy a homloklázmérő elégséges, egyáltalán mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 15:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Megéri! Nekünk Graco márkájú van és szempillantás alatt leméri a hőmérsékletét. Csak arra figyelj majd, hogy fogdd meg a kis fejét, mert ha elmozdul a mérő, akkor kevesebbet mér. Mi apával ketten mérjük, én átölelem a babát és a mellkasomra teszem a kicsi fejét,szépen lefogom, hogy ne ficánkoljon, a férjem pedig 3x leméri. Így tuti jó eredményt kapunk. Láz esetén nem játék, hogy mennyit is mutat!
2011. jan. 24. 22:30
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a rengeteg választ és tapasztalatot. Olvasgattam más hozzászólásokat is lázmérő kérdésben, nagyon sokat azt írják, hogy téved a füles. Nekem a popsis legszimpatikusabb, de ha beteg amúgy is küzdeni kell az orrszívással és most még a lázméréssel is. Egyik napról a másikra, amint meghallotta, hogy matatok a dobozban, vagy csipog a lázmérő, már sír, és megfeszíti magát és elfordul. Egyik nap próbáltuk játékkal, próbáltuk ketten apával és egyszerűen nem bírtunk vele.

Egyelőre nem ruházunk be semmilyen másik lázmérőre, még próbálkozok. De azóta egyáltalán nem éreztük melegnek a fejét és talán mászunk ki a náthából.

Ui.: mindhárman kaptunk H1N1 elleni oltást és 3 nap múlva mindannyian tapasztaltuk a nátha tüneteit magunkon, persze legjobban a babán.

2011. jan. 25. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!