Anyukák hol vagytok? Azt vettem észre h mostanában egyre kevesebb kérdésre érkezik válasz. Mi történt?
szia! Személyes okaim:
1. Egyre gagyibbak a kérdések
2. egyre kötözködőbbek a válaszok
3. nincs időm, államvizsgadolgozatot írok.
az utolsó válaszolóval értek egyet sajnos, két éve mikor a fiamat vártam még sokkal jobb volt nem pontoztak le pl csak azért mert nem voltunk egy véleményen és sajnos tényleg sok a buta kérdés és a nagyon agresszív válasz "anyázás" stb...
:-(
12.21-es vagyok na ezért!! most olvastam egy világvégés kérdést áááááááá
megyek is!
Szia, az előttem szólók mindent leírtak. Én ha keresek valamit, akkor általában itt a keresőbe beírok kulcsszót és ha nem találok nekem megfelelő kérdést, akkor kérdezek. - és válaszokat persze.
De a hasfájás, meg a fog, meg a miket kéne csinálni x. hónaposan..stb. kérdésektől én is hülyét kapok, na meg a kedvencem a mikor jön a gyes-családi! Ebből az utóbbiból van a leginkább elegem.
A mi legyen a neve a gyerekemnek, stb-ből meg mégjobban, főleg most, hogy egy helyre leírtam a névről a véleményemet, - az én fiamat is pont úgy hívják - és még én voltam lepontozva, leszólva! Aki nem fogadja el a neki nem tetsző véleményt az minek ír ide!
Egyébként nagyon tetszik a kérdésed és örülök, hogy feltetted!
12:20-as vagyok. Csak annyi jutott még eszembe, hogy a sok bamba kérdés olvasásakor néha eszembe jut, milyen hülyeségeket kérdezhetnék én is. De inkább lenyelem. Például most olvastam ezt a kérdést arról, hogy ha elaludt a kislány a szopi után, akkor éhes maradt-e? Olyan banális kérdések, hogy ha pár hónap után visszanézné a kérdező, ő is megdöbbenne rajta, milyen sületlenségeket volt képes kérdezni. Nekem is volt ilyen periódusom. De azért eszembe sem jutna olyanokat kérdezni, hogy nem alszik a fiam, miért? vagy mit tegyek, ha nem eszik meg ezt vagy azt. Vannak dilemmáim, mint mindenkinek, de eszembe sem jutna feltenni itt kérdésként.
Na, mostmár kimorogtam magam, megyek továbbírni az államvizsgadolgozatomat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!