Hogyan kell elkészíteni a májat a főzelékbe, hogy ne legyen keserű?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 09:31
1/4 anonim válasza:
A máj nem keserü ha nincs megvágva az epe vele együtt.
Kesernyés amúgy ..
meg kell főzni és le kell darálni v. egész apróra elmetélni késsel, úgy lehet kiadagolni és fagyasztani. Ezzel a módszerrel nagyobb adagot is feldolgozhatsz.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. jan. 24. 09:35
3/4 anonim válasza:
Szivesen ! eszembe jutott hogy megbizható hentesnél vedd ha teheted mert a fagyasztott ugyan jobb - nincs benne epe- de mivel fagyasztott nagy mennyiség - fél kg. - ha ti nem szeretitek az nagy adag a kicsinek...
mivel meg van főzve újrafagyasztható gond nélkül.
ha hentesnél veszed 20 dekát pl. és átnézed hogy nincs -e rajta nagy ér v. ők nem -e hagytak rajta epét akkor jobban jársz kb. hasonló ár anyagilag nem rosszabb és főzés után lefagyasztható.
4/4 anonim válasza:
+ édeskés dolgokkal add, hogy vonzóbb legyen, pl. sárgarépa, sütőtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!