Honnan szerezhetnék olcsón megbizható forrásból mellszivót?
Miért ne szoptathatnál?
Vaterán nézzél mellszívót, én az AVENT ISIS kézit javaslom. Mindegy, kitől veszed, kifőzöd és steril lesz!
Én vateráztam egy medela kézi mellszívót 1-2ezer ft-ért, már nem tudom pontosan.
Nekem nem jött be az avent.
Nyugodtan vegyél ilyesmit használtan, majd sterilizálod (kifőzöd),mielőtt használod. Nézd meg, hogy az eladónak ne legyenek negatív értékelései.
Elektromosat én nem vennék mégegyszer használtan.
3 elromlott s ennek árán már egy újat vettem volna.
A negyediket már 20 000 vettem újonnan s nagyon jó.Ráadásul jóttálás is van hozzá.1 év!
Nekem nagyon kellett mivel anyatejleadó is vagyok s havi szinten 25 litert is elvissznek a gyűjtőbe!
Tudom,hogy olcsóbb a használt,de nem éri meg!
Minden jót!
Köszönöm a válaszokat:)
epilepsziás vagyok gyógyszert szedek és még nem dőlt el hogy szoptathatok e:(
második vagyok.
Mindenképpen hívj fel egy lll. tanácsadót (www.lll.hu), mert ők tudnak segíteni a gyógyszer választásnál. Sajnos az orvosok gyakran hajlamosak arra, hogy az "egyszerűség kedvéért" azt mondják, ne szoptass, mint hogy alaposan megnéznék a gyógyszerek hatóanyagait.
Nekem is ők segítettek, amikor 3 hónapos volt a babám, és komoly gyógyszereket kellett szednem hirtelen betegség miatt. Nem akartam elválasztani a babát emiatt, és nem is kellett alapos utánajárás és gyógyszerválasztás után. Már másfél éves a picim, kutya baja. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!