Milyen új mesék vannak, amiket imádnak a gyerekek és tanulnak is vele?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 17:58
1/5 anonim válasza:
Most kb. semmit nem tudok segíteni, de mégis. Egyik reggel láttam a tv-ben egy mesét, ami egy testvérpárról szól. Interaktív, visszakérdeznek kb. 3 percenként a tv-t néző gyerektől, választási lehetőséget adnak. Pl. hol él a hód? 1. hegyekben, 2. lakásban, 3. vízparton.
Sajnos csak egy részt sikerült elcsípni,ás talán a Nickelodeon gyűjteményében volt látható.
2/5 anonim válasza:
Én kiskoromba például a varázslatos iskolabuszt szerettem nagyon. Minden részben más más témát dolgoztak fel. Például onnan tanultam meg, hogy a vérkeringés hogy működik, a betegség hogy hat a szervezetre, a Nap és az égitestek viszonya, működése, az autó motorjának a működése stb még sorolhatnám. Biztos találsz interneten részeket, régen a minimaxon ment.
3/5 anonim válasza:
Sztem az első válaszoló a Go Diego Go-ra gondol, ugyan ez a típus a Dóra, a felfedező! Ebben folyamatosan visszakérdeznek a mesenézőtől, számolnak, szavakat tanítanak, még angolul is egy egy szót! Ez a mai mesék között még a jobban közé tartozik!
4/5 anonim válasza:
Nálunk nagy kedvenc a Bogyó és Babóca. ugyan ez nem interaktív, de szerintem a mindennapi dolgokat, értékeket nagyon jól közvetíti.
5/5 anonim válasza:
Mickey egér játszótere
Oso titkosügynök
minimax gyereksalok mindókák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!