Rántotta 1 évesnek? Ti adtatok már? Lehet?
Figyelt kérdés
bundás kenyeret már evett a lányom.2011. jan. 23. 07:37
1/5 anonim válasza:
Ha már evett tojásfehérjét nyugodtan. De én csináltam neki csak sárgájából is, azt már 8 hótol kapoptt.
2/5 anonim válasza:
szerintem ha evett már bundáskenyeret és nem lett kiütése, akkor lehet. azért még ne adj neki egy teljes étkezésnyit, kicsit fokozatosan csináld. az én lányom is evett már pár falat bundáskenyeret...neki sem lett semmi baja tőle.
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan adhatsz mar neki. Kisfiam mar 9 honapos kora ota kap rantottat es nagy kedvenc nallunk (ahol elek 9 honapos kortol kell bevezetni a tojas feherjet mert az 1 eves oltas tojasfeherjet tartalmaz). Kisfiam kedvence a brokkolis-hagymas sajtos rantotta. En egy nagyon pici vajjal szoktam neki csinalni.
4/5 anonim válasza:
Adhatsz neki, főleg ha már bundáskenyeret is evett.
Az én fiam a natúr rántottát nem szeretni, de amiben van egy kis hagyma-szalonna, na az már jöhet neki. Még ugyan abból is csak a toját eszi meg, de azért az ízek egybesülnek. :)
5/5 anonim válasza:
Én is adnék neki a helyedben, ha már kapott tojásfehérjét is. Az én kislányom konkrétan rántottát még nem, de tojásos nokedlit már evett, amiben szintén sült tojás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!