Alszik már a babád? Mikor szokott elaludni, és mikor kell?
Figyelt kérdés
Ha van kedved írhatsz kort és nemet is.2011. jan. 22. 21:32
11/20 anonim válasza:
14 hónapos lány és kilenc előtt aludt el. reggel 8ig alszik, persze éjszaka többször is ébred.
12/20 anonim válasza:
2 éves, fél órája aludt el. Ma későn volt a fürdés, sokáig játszottak.
13/20 anonim válasza:
8 hónapos kislány és 3/4 10 körül aludt el, reggel 8-1/2 9 szokott aludni, remélem ez holnap sem lesz másképp.
14/20 anonim válasza:
11 hónapos kislány, 9-kor aludt el és 9 körül kel, nem kel fel éjszaka. :)
15/20 anonim válasza:
Igen, alszik. Már fél 8 óta :)
11 hónapos a kisfiam, fél 7-kor fürdés, majd szopi és alvás.(Fürdés előtt 6 körül szoktam adni neki tejpépet, vagy főzeléket).
Olyan fél 8 körül szokott elaludni. Felkel szopizni még 2*, aztán alszik reggel 7-8ig. De az éjszakai szopizás is csak amolyan komfort szopi. :)
16/20 anonim válasza:
9kor fekszik és 9-10 körül kel :) 14 hós fiú
17/20 anonim válasza:
11 hónapos kislány, fél 8 - 8 körül alszik el, és reggel fél 8 - 8-ig alszik. Nem kel föl éjjel.
18/20 anonim válasza:
16 hónapos a fiam. Általában este 8-1/2 9 között alszik el, de ma később, 9kor aludt el, mert ma sokat aludt délután (3 óra alvás után én költöttem, du. 5kor). Általában reggel 8 körül ébred, éjjel nem ébred.
19/20 anonim válasza:
Aludt! 7-1/2 8 kor fürdés és alvás! 1 éves!
20/20 anonim válasza:
Aludt/alszik. Fél 8-tól esti mese (vetíteni szoktunk), 8-kor alvás. 4 éves, reggel 3/4 7 körül kell kelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!