BOBBY SHOES cipőről mi a véleményetek? Jó cipők?
Figyelt kérdés
15hónapos kislányomnak szeretnék2011. jan. 22. 17:16
1/11 anonim válasza:
Nagyon jók, nekünk is volt. Azután pedig Baren Schuhe cipőt találtunk neki, mert a bobbyból nem volt méretben megfelelő. Az is nagyon jó, szintén nagyon meg vagyok vele elégedve - ha esetleg ilyen is tetszene a deichmannban, akkor nyugodtan.
2/11 anonim válasza:
Bocsi az offért, de ezek milyen árban kaphatók?
3/11 anonim válasza:
4/11 A kérdező kommentje:
2990.- az ára..
már nagyon sok mindenkitől hallottam hogy ezek nem rossz cipők, és az áruk is jó!
2011. jan. 22. 18:09
5/11 anonim válasza:
Ezek tényleg nagyon olcsók, de még nem tudjuk hordani.
Nekünk még csak 18-as benti szandink van, de még azt se nagyon hordjuk, mert még csak kapaszkodva tipeg a kiscsaj.
6/11 anonim válasza:
Mindkét téli cipője olyan a lányomnak,hordja hónapok óta,nagyon jó!
7/11 anonim válasza:
Nekünk is ilyen volt és én is tényleg csak dicsérni tudom,mert nagyon jó!!
Szerintem sokkal jobb mint a siesta és társai és nem is olyan drága!
8/11 anonim válasza:
AZ ÉN KISLÁNYOMNAK IS ILYEN CIPŐJE VAN,NEKÜNK BEVÁLT
9/11 A kérdező kommentje:
Húú de jóó!!!
Köszönöm akkor megnyugodtam:D
2011. jan. 23. 08:45
10/11 anonim válasza:
Nekem csak egy bajom van velük hogy műbőrből vannak :(
Én jobban szeretem ha tiszta bőr cipő van a lábukon, a baren shue az tiszta bőr szokott lenni, meg a siesta is.
De van hogy második, harmadik cipőnek vagy váltósnak stb. megveszem a Bobbit, mert tényleg olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!