Tummy Tub fürdetődézsát használjátok? Vélemények? Tapasztalatok?
Szerintetek egy 7 hónapos babát bele lehet még szoktatni?Nem szeret fürdeni:(((Gondoltam,hátha ez bejönne...
Mi ilyet használunk egy pár hónapja.15 hós a lányom és imádja.Muszáj volt ilyet vennünk,mert zuhanyzónk van.Amit te belinkeltél az nagyon pici.Szerintem.
úúúúúú!Ez jóóóóóó!Én is attól félek,hogy a másik kicsi lesz hamar!Nekünk is zuhanyzónk van!Meg kicsi fürdőszobánk!Ezért keresgélek.És szereti a babád?Meddig ér neki a víz ha beleül?És tud benne azért egy kicsit pancsolni,játszani is?Az én babám még ugyan nem tud ülni,de remélem már hamarosan fog és akkorra kellene valami megoldás.Mert most még elvan a kiskád/álvánnyal a szobában,még nem pancsol annyira,de ha majd pancsolni fog ,muszály lesz a fürdőszobában fürdetnem,mert szétázik a laminált padló a szobában:(!
Most ilyenünk van,ezt akarom majd cserélni ,mert attól is félek,hogy ebből egyszer kiugrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!