Mi alapján választottatok gyerekülést?
Figyelt kérdés
Esedékessé vált,de nem tudom,mi alapján döntsek.Nem minden ülésnek találtam töréstesztet.Ár alapján döntsek,mert a belseje mindnek ugyanaz?Vagy ami drágább,az jobb is?2011. jan. 22. 13:14
11/13 anonim válasza:
Akkor vegyetek nyugodtan 9-18 vagy 9-25-ös ülést. A 0-18-asok valahogy kisebbek. Na meg úgysem kell már menetiránynak háttal bekötni őt (a 0-18-as ülések fordítva is beköthetők), ha tud stabilan ülni egyedül, nyugodtan lehet menetiránynak szembe is.
12/13 anonim válasza:
En ilyet vettem, mert most 9 hos, de 12 éves korig használhato, és hát sajnos nem a legeslegjobb, de a jobbak közé tartozik.
13/13 anonim válasza:
Attol függ, hogy mennyit autóztok, ha hosszabb utakat is terveztek, akkor érdemesebb egy "drágábbat" kényelmesebbet venni. De egyébként szemmel is láthato egy kis különbség, ha elmész boltba, hasonlits össze egy nagyon olcsot, egy közepes árkategoriával meg egy drágával. látni fogod a különbséget, hogy a nagyon olcso az gagyi, de viszont lehet, hogy a nagyon drága semmivel sem jobb a középkategóriásnál. Vedd öket szemügyre ha van rá lehetöséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!