Milyen mesekönyvből olvastok gyerkőcötöknek?
Figyelt kérdés
15 hónapos kisfiamnak olvasnék este, rövid kedves meséket. Nagyon sok kis könyve van. imádja őket. De ezek leporellók többnyire. Ennél hosszabb, de nem nagyon hosszú mesét olvasnék neki este. Mit ajánlotok?2011. jan. 21. 21:41
1/6 anonim válasza:
Bartos Erika Anna, Peti és Gergő könyveit ajánlom. Nagyon egyszerű kis mesécskék 3 kisgyerekről, egyszerű de barátságos rajzokkal.
2/6 anonim válasza:
Igaz, én már 19 éves vagyok, de leírom, én mit szerettem: Sün Balázs, Égszínkék nyulacska, Billy Bocs.
Szerintem az is jó, ha verses, én azokat jobban élveztem :)
19/L
3/6 anonim válasza:
Kerekerdő meséi,minden oldalon van 1 mese és minden mese végén kép is van, kb 70 mese van benne
5/6 anonim válasza:
Maszat mesék, Kis vakond, mi is Vidám mesék, Disney mesék, Tesz-vesz város. 2 éves lesz a kisfiam.
6/6 anonim válasza:
utolsó:
hol veszed a kisvakondos, teszvesz városos könyveket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!