Mennyire hasznos Nektek a Suttogó titkai c. könyv?
Figyelt kérdés
Kisbabám 4-kor kel és fél 7-ig nyűglődik. Ez azt jelenti, hogy cumit kell tenni a szájába, azonnal visszaalszik, majd negyed vagy 1 óra elteltével fölkel, ismét cumi kell neki. A babám 4 hónapos.
De örülnék, ha inkább aludni enélkül a nyűgi nélkül. Amúgy semmi gond az altatásával és nappal se, de ez a 4 órás kelés kiborít. Amúgy nem éhes, csak a cumi kell neki. A Suttogó szerint keltsem fel hamarább és nyugtassam meg... de én ezt hülyeségnek látom. Előbb keltsem föl, hogy cumit nyomjak a szájába?
2011. jan. 21. 15:57
1/4 anonim válasza:
Szerintem a könyvek hülyeségeket beszélnek néha. Hallgass magadra. Próbáld ki, hogy nem mész oda és adod oda a cumit. 10-15 percet várj ki. Ha még mindig sir érte akkor add oda neki, de lehet hogy szépen visszaalszik. Pár nap próbát megér.
2/4 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jött be ez a könyv. Nekem az jött le belőle, hogy az író, milyen hihetetlenül jó szakembernek gondolja magát, mennyire tévedhetetlen. Márpedig szerintem (tapasztalatom szerint is, két gyerekem már van, minden baba más, mindnek más taktika jön be. Próbálkozz, de olyanokkal, amikkel egyetértesz. Sok jó tanácsot meg lehet hallgatni, sokat ki is lehet próbálni, de én csak azokkal tettem így, amikkel egyetértettem. Én mellesleg biztos nem ébreszteném hamarabb.
3/4 anonim válasza:
Én sem tartom mértékadónak ezt a könyvet. Több helyen is próbálj megoldást keresni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. jan. 26. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!