A "nagyokosok"most vették észre hogy le van tapadva a fiam nyelve. (6hónapos) Valaki hasonló helyzetben volt?
Szia mi is hasonloan jártunk,csak azzal a kulombséggel,hogy 8 hosan én vettem neki észre,hogy nem tudja kiolteni a nyelvét.Szoptattam egészen addig,azzal nem volt gond,ja és mi is szuletése ota jártuk az orvosokat,senki nem vette észre neki.
Sajnos neki muteni kellett,annyira levolt nove,meg volt neki légzésleállása 2 hosan,nem vállalták be a dokik,hogy csak simán bevágják neki.Aztán mire a mutét sorra kerult,befekudtunk a korházba,megkértem a dokit nézze meg neki felul is mert ugy látom,hogy ott is az a hártya nagyon lent van neki,na azt is felkellett vágni.Kb.35 perces mutét volt,teljes altatásban,a doki ,aki muotte,alvolt ijedve,hogy hogyan tudtam szoptatni,mert o még ennyire lenott nyelvet nem látott.Azota eltelt már jo pár honap,most 16 hos a fiam,hát szegénykének nagyon csunya a nyelve alatt,látni a hegeket,ahol osszevarrrták neki,v alakban van neki,gondolom az már meg is marad,de mindig csak ez legyen a legnagyobb bajunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!