A "nagyokosok"most vették észre hogy le van tapadva a fiam nyelve. (6hónapos) Valaki hasonló helyzetben volt?
A kórházban már észrevették, amikor megszületett. Szopizni sem tudott emiatt! Mégsem csináltak vele semmit!
Elköltöztünk, új doki, és az akkor 8.5 hós gyereknek felvágta a nyelvét. Utána még a nyelvét is ki tudta nyújtani, és beindult a "dumálás" is.
Nem adnak érzéstelenítőt, csak nyisszantanak egyet és kész.
2.vagyok
Persze fehéres lesz még egy ideig, merthát meg kell gyógyulni. De ez normális dolog.
Szia, bocs az offért, csak hogy tudd nem csak neked van ilyen frankó gyerekorvosod:
Az én fiamnak soha bele se nézett a szájába, még akkor sem, amikor mondtam,hogy nekem olyan lepedékesnek tűnik a nyelve. A fejkörfogatát egyszer mérte meg, azóta sem. /5hós/. Aztán egyszer elkezdtem neki mondani, hogy szerintem nem mozog úgy a fiam, ahogy kéne. Erre persze leüvöltött a védőnővel kánonban, hogy mit képzelek holnap járni fog, stb, meg minden gyerek más ne siettessem, stb.
Aztán 3 hósan még mindig ugyanazt láttam a fiamon - pedig első gyerek - megfogtam és magángyerekorvoshoz mentem vele. Kiderült, hogy letapadtak az izmai, gyógytornára kell járnunk és a legjobb az egészben: ha a gyerekorvos csak a hasára fordította volna valaha is a fiamat a neurológus szerint látnia kellett volna minden apelláta nélkül. De engem leüvölteni könnyebb volt!
Bocs az offért, tényleg, de nagyon szemét, felelőtlen orvosok, védőnők vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!