5 honapos fiam allandoan fujja a nyalat, termeszetesen eves közben is, el fog ez mulni, mert igy minden uszik a kajaben? Masoknal is volt ilyen?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 09:45
1/4 anonim válasza:
Ó persze, hát ez nagyon jó móka!:) Rájön arra, miket tud, bohóckodik, teszteli saját magát, és azt is, hogy reagál rá anya:)) Fogzástól is lehet, de az én fiam mindig vmi újat talált ki hónapról hónapra. Ez természetes.
2/4 anonim válasza:
Eleinte nevettél rajta? Nálunk azokat a rossz szokásokat vette fel, amiken nevettünk akár egy picit is. Ha rászóltam, akkor nem csinálta tovább.
3/4 A kérdező kommentje:
hat igen elöször mi mutattuk neki jokat nevetett rajta amikor "brümmögtünk" neki, de amiota ptobalom kanallal etetni en nem tartom jo mokanak
2011. jan. 21. 10:16
4/4 anonim válasza:
:) Nálunk is kb. 4 hónapos kora óta ez a fő attrakció, de szerencsére evés közben nagyon ritkán fordul elő. Tényleg nem szabad nevetni, ha étellel a szájában teszi, mondd neki, hogy nem szabad, és szerintem itt hagyjátok abba az evést, mert már inkább játszana, mint enne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!