Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Parnazzam ki a kisagyat 5...

Parnazzam ki a kisagyat 5 hetes babamnak? Mas babaja is csinalt ilyet?

Figyelt kérdés
Kisfiam csak hason tud es szeret aludni,ha hatra vagy oldalra fektetjuk sir,amig hasra nem forditjuk. Par napja felkuszik a kisagy vegebe es beszorul a sarokba. Ugy nez ki szegeny mint legy a pokhaloban. Nem zavarja ot,mert nem visit,csak ha kajcsis.Jot mosolyogtam rajta,de eszembe jutott,hogy mi van,ha veletlen nem kap majd egyszer levegot?
2011. jan. 21. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:

A kipárnázás sokkal ártalmasabb ugyanis újszülöttnek semmi ne legyen az ágyában mivel ha véletlenül ráborul az arcára nemigen tudja elrakni onnan.

Nyilván látom nem újszülött hanem 5 hetes de ez a veszély nagyobb mint ha összekucorodva aludna.

2011. jan. 21. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Én hagynám hagy csinálja ahogy neki jó!DE vennék egy légzésfigyelőt,biztos ami biztos alapon!
2011. jan. 21. 09:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól, mert a sarokba be van szorulva, miért nem kapna levegőt? Nem értem...

Később majd meglátod, milyen pózokban alszanak, és mégsem fulladnak meg.

Ne párnázd ki, így tanul meg mozogni, az a dolga, hogy haladjon, és úgy aludjon, ahogy neki kedve van.

2011. jan. 21. 09:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ezt csinálta, ne aggódj! Mondjuk én a légzésfigyelőt a legérzékenyebbre állítottam pont ezért. Inkább bementem többször a riasztások miatt. Nem párnáztam ki, az tényleg sokkal rosszabb. Ne legyen semmi a kiságyban.
2011. jan. 21. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Bár a mi babánk ugyanezt háton fekve csinálta, én is aggódtam, mert annyira felnyomta magát az ágy végéig, hogy teljesen kitekerte a nyakát (persze őt nem zavarta)... Én annyit csináltam, hogy az ágy alsó végébe tettem, mert úgyis egy irányba tolta magát, és így egy alvás alatt nem ért el az ágy másik végéig, illetve hálózsákba tettem, mert így nem tudott olyan könnyen "elszökni", mint a pólyából.
2011. jan. 21. 11:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom! van legzesfigyelo... akkor hagyom,hadd rallizzon a kisagyban.:))
2011. jan. 21. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!