1. szulinapra otletek?
Ami van,kicsi hely sok vendeg(9)hetkoznap lenne,igy 4korul jonenek a vendegek,ilyenkor fozzek rendes ebedet vagy mit?
Tortat csinalok.gondoltam olyan tuzijatekot ratenni,szerinted?
A szobajat kidiszitenem lufikkal.
egyeb otlet?vagy tulkomlplikalom a dolgot,felfog egyaltalan ebbol valamit?
nalatok hogy volt?
Én ha nem baj bemásolom, amit máshová is írtam.
Nálunk délután lesz, 4-5 körülre jönnek, 10-en leszünk kb. Az én lányom ebéd után alszik 1-2 órát.
Tortát és sütit nem kell csináljak,mert azt anyum megsüti, de itt vannak könnyen elkészíthető sütik, van amit sütni nem kell.
pl.: [link]
Én ezeket, már megcsináltam és nagyon finomak, nem kell sütni, könnyen meg lehet csinálni, előtte való nap. Én akkor főzök, ha alszik. Reggel korábban felkelek, vagy este megcsinálom, vagy napközben, ha alszik. Nem könnyű, de meg lehet valósítani.
Sós sütinek, jó a ropi, perec, pogácsa, ezeket meg tudod venni bármelyik boltban.
Ha egyszerű ételre gondolsz, ami mellet nem kell sokat állni.
Csirkemell, hal vagy sajt rántva. Köretnek, krumplipüré vagy rizs és kukoricasaláta.
Leves nálunk sem lesz.
pl: [link]
Ezeket is elkészítettem már és, nagyon finomak, könnyen elkészíthetőek, az őzgerincest, is el lehet készíteni előző nap.
Sok sikert és minden jót!
A tűzijáték biztosan fog neki tetszeni.
Én vettem neki szép figurás szalvétát, az asztal közepére is veszek valamilyen figurás terítőt, talán, mint a szalvéta, ha lesz. De a lufi is jó ötlet!
Első vagyok, nálunk így nézett ki a dolog.
Körberaktuk a konyhaszékeket, mindenki szedett, leült és evett.
Három gyerekem van, és bár tuti, hogy egyik sem fog emlékezni az első születésnapjára, mindig megünnepeltük, hasonlóan, mint ahogy te írtad.
Lufik, torta, tüzijáték, gyertya, szép szalvéta, születésnapos felirat. Van, amelyik fajta tüzijátékból potyognak égéstermékek, de nem mindre igaz.
Nálunk általában 8-10 vendég van. Ha délután jöttek, akkor sült csirke, rizs, fasírt, saláták voltak, sós süti, pezsgő, kávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!