Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1. szulinapra otletek?

1. szulinapra otletek?

Figyelt kérdés

Ami van,kicsi hely sok vendeg(9)hetkoznap lenne,igy 4korul jonenek a vendegek,ilyenkor fozzek rendes ebedet vagy mit?

Tortat csinalok.gondoltam olyan tuzijatekot ratenni,szerinted?

A szobajat kidiszitenem lufikkal.

egyeb otlet?vagy tulkomlplikalom a dolgot,felfog egyaltalan ebbol valamit?

nalatok hogy volt?

2011. jan. 21. 08:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hú, tegnap indult egy topic, parázs vita lett belőle, mert a kérdező anyuka kicsit körülményes.

Azért belinkelem, hátha találsz értékelhető információt...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Én is 'kilufiztam' a lakást, és én is a délutáni alvás végére hívtam a vendégeket, 3-fél 4 között jöttek.

A konyhában az asztalon volt hideg büfé, 2 féle szendvicskrém, saláta, fasírt, süti, kávé, tea, üdítő.

Mindenki vett amit akart, szépen leült ahol talált helyet és megette.

Felnőtt torta cukrászdából volt, a gyerekekét én csináltam, gyertya marcipán tüzijáték volt.

Kb. 7-ig maradtak, mindenki jól érezte magát, a kicsik (3) sem fáradtak el.

2011. jan. 21. 08:46
 2/14 anonim ***** válasza:

Nallunk hasonlo lesz mint nallatok. 11 vendeg de ebbol 4 gyerek (hasonlo koruak mint a kisfiam). Nallunk mar reggel jonnek mert van aki tobb mint 300km utazik es itt is alszanak. Nallunk nem gond ez mar megszoktuk, nagy a joves menes mindig. :) En nem fozok mert akkor tolthetem a napot a konyhaba, melegiteni a kajat... Egyszerre kell leulni mindenkinek az asztalhoz mert ugye a fott kaja melegen jo. Gyerekek mellett ez nehez lenne. Igy mi svedasztalt csinalunk. Lesz egy hidegtal (felvagottak 3 fele, fasirozott felszeletelve es 2-3 fele sajt szeletelve). Csinalok egy nagy tal francia salatat es egy tal padlizsan keremet. Ferjem kedvence a kaszino tojas igy az is lesz egy tallal (ezt a legjobb baratnom kesziti el, besegit). Egy tanyerra felvagok paradicsomot, paprikat es uborkat. Lesz felszelve sok kenyer/zsemle, kirakom a kis tanyerokat, evoeszkozoket, szalvetat az asztalra es mindenki akkor eszik amikor akar vagy ehes. Igy a babakkal tudunk foglalkozni es elvezzuk a napot es mindenki falatozik akkor amikor jolesik. Ezek a kajak elozo akkar 2 nappal elotte is elkeszithetoek igy nincs gond a “nagy napon”. Ital ugyben lesz udito es a ferfiak megisznak 1-2 sort. Szilveszterrol maradt 2 uveg pezsgonk ha valaki esetleg ezt szeretne inni de nem vagyunk nagy ivok igy inkabb az udito fog fogyni Nallunk 2 torta lesz. Az oka: sajnos en kicsit bena vagyok es sosem sutottem tortat de meg szeretnem porbalni a kisfiamnak. Ezert a nagyneni is keszit neki egy tortat ha nemtan az enyem kudarcba fullad vagy ehetetlen lesz akkor az ove ott van B tervnek.  De ha sikerul az enyem akkor az lesz feldiszitve a picurnak. 

Mivel teli baba a kisfiam a tortank sima feher lesz mezeskalacs hazikoval diszitve es mezeskalacs babukkal. A mezeskalacs hazikot meg a pici mezeskalacs babukat mar megvettuk karacsonykor mert utanna nehez beszerezni. Lesz rajta marcipanbol par pingvin, 3 fenyofa es egy iglu (ezeket internettrol rendeltuk). Kek etel festekkel teszunk ra egy tavat is. Inkabb belinkelem neked mert igy nehez elgondolni, en is innen loptam az otletet:

[link]

Termeszetesen az ott szerepelt felirat helyett a kisfiam neve meg az, hogy 1 eves fog megjelenni. A betuket interneten rendeltuk (barna es feher tejcsokibol).

A szoba diszitesen meg nem gondolkodtam.

Jo szulinapozast kivanok nektek es sok boldogsagot! :) Bocsi, a kisregenyert.

2011. jan. 21. 08:52
 3/14 anonim ***** válasza:

Én is a délutáni alvás végére hívtam a vendégeket, a délutáni alvás elmaradt, mivel a fiatalúrnak esze ágában sem volt aludni, így aztán csak nyűgösködött egész délután. :(

Én kaját már nem csináltam, igaz, nálunk nagyon sokan voltunk, nagy a szűk család is.

Tortát mi rendeltünk, (nem vagyok egy konyhatündér) és volt rajta tüzijáték, amit nagy szemekkel bámult a fiam. - és persze simán leszedte volna égés közben a tortáról, ha hagyjuk neki. :)

A lufi nálunk is bejött. Mi még vettünk kis papírcsákókat a gyerekeknek, annak is sikere volt.

Kaját szerintem ne főzz, max. csinálj valami hidegtálat, sonkatekercs, franciasaláta, fasírt.

2011. jan. 21. 08:53
 4/14 A kérdező kommentje:

Nalunk 5kor szokott lenni alvas,de ez most elmarad,nem birnak elobb jonni a vendegek(anyosek)

Hu tenyleg vita lett a kerdesbol amit feltettel....

Koszi a velemenyt.

2011. jan. 21. 08:54
 5/14 anonim ***** válasza:

Nálunk kint volt ilyen kis kerti party-t csináltunk mert nekünk május végén volt az első szülinapja!

Mi kb. 20an voltunk de nekünk is volt tűzijáték a tortáján, mi sütöttünk, főztünk mindenki jól érezte magát :D!

Szerintem nem lehet túlzásba vinni vagy nemtudom te érzed én próbáltam mindent jól megszervezni!

2011. jan. 21. 08:56
 6/14 A kérdező kommentje:

08:52 hu szep tortaja lesz:)en katicabogar alakul tortat csinalok,a falan van egy katicabogar azt masolom csak 3Dben.

allofogadas nem fog menni,3 ember van akit nem szivesen etetenem allva.

hidegtal jo otlet,bar ezt csinaltam keresztelore is 3 fajta salataval,meg 7fajta hussal.Kicsit valogatos a tarsasag.

Na most nem dolgozom halalra magam.levest szeretnem mert anyosek azt szeretik meg mondjuk 3fajta hus+sali?

2011. jan. 21. 09:00
 7/14 A kérdező kommentje:
utolso,kint egyszeru lenne.ferjemet kint tartjuk,kertyparty,az sokkal konnyebb.
2011. jan. 21. 09:01
 8/14 A kérdező kommentje:

a tuzijatekbol nem jon ki semmi?ugyertem nem fog a tortara potyogni belole semmi ugye?

csillagszorot imadja...ezert gondoltam tuzijatekra is.

2011. jan. 21. 09:03
 9/14 anonim ***** válasza:
hozzánk csak 4-en jöttek.Én nem szeretem a nyűzsgést és kicsi is a hely.én rántott csirkecombot krumplival adtam enni,amit előző nap paníroztam be,másnap fritőzben kisütöttem.lufikat én is fújtam fel és saját magam csináltam a Boldog születésnapot! feliratot.A lufikat imádta,mindig az kellett neki.Nem fújtam olyan nagyra őket,hogy ne pukkadjon ki könnyen.Mivel már mindent eszik,így a tortája cukrászdából volt.1 gyertya és egy tűzijáték volt rajta.Másnap anyukáméknál ugyanez volt mikor átmentünk.Ők egy 1-es formájú tortát csináltattak 1 szál gyertyával és tűzijátékkal.Így volt neki két buli is!
2011. jan. 21. 09:07
 10/14 A kérdező kommentje:

Kevesebb szemelyt nem tudok hivni,bar szivem szerint igy tennek de nem akarok sertodest.

az eredeti terv rantotthus volt,de elvetettem az otletet.

Volt egy tervem jo is lett volna de az ajton nem fer be az asztal,igy valszeg a kornyhaba kernyszerulunk.ott ennek es aztan atvonulnak a feldiszitett gyerekszobaba.

2011. jan. 21. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!