1 éves kisfiam éjjel nagyon sokszor felkel és nehezen is alszik vissza. Van olyan homeopátiás szer vagy egyéb módszer ami segíthet?
Ismerősöm van így,ő kislánya most 9 hós,de 4 hós kora óta alig alszik,éjjel rengeteget van fent,van hogy több órán keresztül is.Ők is próbáltak mindent,kivéve a sírni hagyást,neki nem segített a levendulás párologtató sem.De voltak dokinál,kaptak homeopátiás bogyót, erre direkt, 2 hétig kellett szedniük,és utána visszamenni hogy használt-e, de mondanom sem kell,nekik semmit nem ért.Azért egy próbát megér,hátha nektek bejön.
nekik az orvos azt javasolta,mivel az ismerősöm már kész élő halott annyira keveset alszik,a kislány meg egy virgonc,hogy vagy nyugtatót ír fel valamelyiküknek-de ezt persze nem akarják-vagy megpróbálja hagyni sírni,hát ezt sem szeretnék,mert van egy másik gyerek is a családban,szval neki nincs jó megoldás,ő most arra vár ,hogy a csajszi nagyobb legyen,és ne legyen ilyen anyás,talán akkor egy kicsit javul a helyzet.
Tényleg csak azt tudom mondani,keress fel egy szakembert,aki homeos dolgokban tud segíteni,és hátha beválik nektek.Kitartást!
Bocs,hogy saját példával nem tudom szolgálni,de a kislányom,6 hós szerencsére jól alszik,én nem is tudom mit csinálnék ha így lenne nálunk is,mert a fáradtság előbb.utóbb sajnos türelmetlenséget szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!